valasz.hu/itthon/navracsics-vege-a-dackorszaknak-az-egyuttmukodes-ideje-jon-30463

http://valasz.hu/itthon/navracsics-vege-a-dackorszaknak-az-egyuttmukodes-ideje-jon-30463

Lázár fél perc alatt hülyét csinált a szocialistából

/ 2018.03.02., péntek 09:10 /

Az ellenzék simán el tudja még szúrni áprilisig, írtam tegnap. És tessék! Ha rendeltem volna vizuális szemléltetőt kijelentésemhez, hát most nagyon elégedett lennék. A szocialista Harangozó Tamás mutatta be néhány másodperc alatt tegnap, hogyan lehet kecsegtető alaphelyzetből totális vereséget szenvedni a Fidesszel szemben.

Nézzék meg az alábbi, rövidke videót! Hát így.  Bejön Harangozó, megtrollkodja a kormányinfót, Elios-ügyi papírokat ad át kéretlenül Lázár Jánosnak. Nem rossz kezdés: hogy Tiborcz István országos üzlete mutyigyanús, az még a jó érzésű fideszesek számára is világos, világosabb a ledlámpák fényénél. Ezt Lázár is pontosan tudja, hiszen korábban ezt mondta: „Tiborcz Istvánt ismerem polgármester koromból. (...) Közösen találtuk ki, hogy Hódmezővásárhelyen hogy fogjuk a közvilágítást modernizálni.”

Ez tehát az alaphelyzet. És mi történik? Lázár húsz másodperc alatt megnyeri a meccset. Az MSZP-s nevetséges figuraként, ócska trollként áll előttünk, ő pedig a nyugodt, előzékeny, udvarias, laza miniszter szerepében brillíroz.

Mondhatnánk, hogy Harangozóval szemben nem nehéz, de nem igaz. Lázár kommunikációs őstehetség. Rögtön  urává válik a helyzetnek, a szocialista meg, mire kettőt pislog, már csak arról dönthet, hogy a szófogadó kisfiú, vagy a hepciáskodó idióta szerepét kívánja magára ölteni.

Utóbbit választotta.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.