valasz.hu/itthon/nem-tevedes-osztrak-teeszelnok-vette-meg-simicska-foldjeit-116308

http://valasz.hu/itthon/nem-tevedes-osztrak-teeszelnok-vette-meg-simicska-foldjeit-116308

Lázár János üzent: „A Heti Válasz ellenséges velem”

/ 2015.02.25., szerda 12:35 /

Fotó: MTI/Kovács Attila

Levelet kaptunk Lázár Jánostól. „Velem kapcsolatos ellenséges írásaik az elmúlt években csak megerősítették a választóimat, hogy ügyeiket és képviseletüket rám bízzák” – írja.

Zsuppán András kollégám hétfő esti Rosta-bejegyzésében idézni bátorkodott a Miniszterelnökséget vezető miniszter „ironikus, önironikus” parlamenti felszólalását. Írásunk megjelenése után levelet kaptunk Lázár Jánostól, melyet az alábbiakban teljes egészében és kommentár nélkül közlünk.

Tisztelt Zsuppán András!

Jó ideje nem tartozom a Heti Válasz által futtatott politikusok közé, így megtisztelő, hogy a szerkesztőség a parlamenti mondataim között szemlézve idézi ironikus, önironikus gondolataimat. Mielőtt azonban elhamarkodott következtetéseket vonnának le, röviden segítenék az értelmezésben:

1. Sok munkám van, többet nem vállalok.

2. Igyekszem a nagy felelősségnek és feladataimnak megfelelni, ami egyedül lehetetlen lenne, ezért dolgozom az elmúlt 25 év államigazgatásának legjobb csapatával.

3. Aki ismer, tudhatja: soha nem ülök a babérjaimon, maximalista vagyok, mindig elégedetlen magammal és a velem dolgozókkal.

Mindennek azonban semmi köze nincs semmiféle hatalomhoz! A munkámat feladatként és szolgálatként fogom fel, amelyet igyekszem a legjobban elvégezni és teljesíteni. Hitem szerint csak ebben mérhető egy politikus sikere.
A Heti Válasz és a valasz.hu cikkeiben mondataim tudatos félremagyarázása azért nem zavar, mert velem kapcsolatos ellenséges írásaik az elmúlt években csak megerősítették a választóimat, hogy ügyeiket és képviseletüket rám bízzák.

Lázár János
országgyűlési képviselő
Miniszterelnökséget vezető miniszter

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.