valasz.hu/itthon/elemzoguruk-figyelmeztetnek-vegleg-vege-lehet-az-mszp-nek-124955

http://valasz.hu/itthon/elemzoguruk-figyelmeztetnek-vegleg-vege-lehet-az-mszp-nek-124955

Leleplezte magát az MSZP

/ 2017.07.17., hétfő 17:17 /

Gúnyos hangvételű cikkben rontott rá a szocialistákra a Blikk. „Az MSZP olyat húzott, hogy a jobboldal reszkető lábakkal várhatja a választást” című írás apropóját az adta, hogy az MSZP előállt a szocialista fidget spinnerrel.

Ezzel, ni.

Aki nem ismerné az általános iskolák fiú tanulóit elsőtől a nyolcadikig kvázi egységesen végigfertőző fidget spinnert: olyasmi, mint a Peonza, csak míg azzal lehetett ezt-azt csinálni, addig a fidget spinner abszolút értelmetlen cucc, bár a kisebbik fiam például tudja pörgetni a lábujján, és ezzel már nagyon a világ fidget spinner mozgalmának élvonalában van.

Mindazonáltal a fidget spinner a modern marketing és népi hisztéria mintapéldája, mivel mire kiderült, hogy tökéletesen használhatatlan és céltalan, addigra már megtörtént az említett fertőzés, és annak szövődménye, a tömeges vásárlás.  

Csakhogy hatalmas öngól a fidget spinner miatt támadni az MSZP-t. Ennél tömörebben ugyanis még soha, senki nem fogalmazta meg a Magyar Szocialista Párt lényegét:

Bár több ága van, mindegyik egyforma, és valamennyi a központ körül pörög egyre lassulva, hogy végül tehetetlenségében a porba hulljon az elejétől fogva értelmetlen, eleve kudarcra ítélt képződmény, hogy aztán két hét múlva már eszünkbe se jusson.

Zseniális coming out, szóval el a kezekkel az MSZP agytrösztjétől!

Rosta

Sztankóczy András

Találkozunk 2016-ban!

Orbán Viktor nagyon akarja, hogy maradjon Angela Merkel

A hétvégi német választások előtt lapunk tudósítója önfeláldozó bátorsággal a törökök és a szélsőjobb kedvenc berlini negyedeibe is alámerült, hogy felbukkanva megállapítsa: talán túl sokat is imádkozott Orbán Viktor a német kancellár győzelméért. A csütörtöki Heti Válaszból megtudhatja, miért van ez így, illetve mire lehet számítani a jövőben.

Pécs a tönk szélén – hogyan „csúszott be” a város Nyíregyháza alá?

Két évvel azután, hogy a kormány átvállalta az egykori kulturális főváros intézményeinek működtetését, Pécs ismét csődveszélybe került. Tízezrével veszíti el lakóit, gazdasága pedig gyengébb, mint Nyíregyházáé, mégis az ország egyik legerősebb városaként költekezik. Részletes háttér a friss Heti Válaszban.