Leleplezte magát az MSZP

/ 2017.07.17., hétfő 17:17 /

Gúnyos hangvételű cikkben rontott rá a szocialistákra a Blikk. „Az MSZP olyat húzott, hogy a jobboldal reszkető lábakkal várhatja a választást” című írás apropóját az adta, hogy az MSZP előállt a szocialista fidget spinnerrel.

Ezzel, ni.

Aki nem ismerné az általános iskolák fiú tanulóit elsőtől a nyolcadikig kvázi egységesen végigfertőző fidget spinnert: olyasmi, mint a Peonza, csak míg azzal lehetett ezt-azt csinálni, addig a fidget spinner abszolút értelmetlen cucc, bár a kisebbik fiam például tudja pörgetni a lábujján, és ezzel már nagyon a világ fidget spinner mozgalmának élvonalában van.

Mindazonáltal a fidget spinner a modern marketing és népi hisztéria mintapéldája, mivel mire kiderült, hogy tökéletesen használhatatlan és céltalan, addigra már megtörtént az említett fertőzés, és annak szövődménye, a tömeges vásárlás.  

Csakhogy hatalmas öngól a fidget spinner miatt támadni az MSZP-t. Ennél tömörebben ugyanis még soha, senki nem fogalmazta meg a Magyar Szocialista Párt lényegét:

Bár több ága van, mindegyik egyforma, és valamennyi a központ körül pörög egyre lassulva, hogy végül tehetetlenségében a porba hulljon az elejétől fogva értelmetlen, eleve kudarcra ítélt képződmény, hogy aztán két hét múlva már eszünkbe se jusson.

Zseniális coming out, szóval el a kezekkel az MSZP agytrösztjétől!

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

Pancserlehallgatók

Ha a HVG-nek igaza van, a világ legbénább lehallgatói keltenek botrányt Magyarországon.

Őrfi József bátorsága és lelki ereje mindent vitt az idei gálán

Mesébe illő Őrfi József piliscsabai házának története. Nem tündérmesébe, hanem olyan magyar népmesébe, amelyben a hősnek számos próbát kell kiállnia. Az építész-családfő bátorsága és lelki ereje a Média Építészeti Díja idei gáláján mindent vitt. Részletes háttér a friss Heti Válaszban.

Famaffia Romániában – Adjátok vissza az erdeinket!

Egy friss botrány és egy dokumentumfilm is felhívja a figyelmet az Európa utolsó érintetlen vadonjainak otthont adó Romániában dúló illegális fakitermelésre. Nemcsak a korrupt politika vagy a profitéhes multi a hibás: székely falusi közösségeket is megvadított a fából szerezhető könnyű pénz. Részletes háttér a friss Heti Válaszban.

Rockenbauer 30 – Pali mögött volt értelme gyalogolni

Pali után nem lehet ilyen filmet csinálni – vélik a Másfélmillió lépés Magyarországon alkotói. Rockenbauer Pál halálának 30. évfordulóján azt kutatjuk a friss Heti Válaszban, mi a titka a sorozat népszerűségének, és miért nem született azóta sem hasonló.

Nyolcvanezres pezsgőt locsolt az egyik Mugabe-fiú

Voltak nála véreskezűbb afrikai vezetők is, de kártékonyabbak kevesen. Robert Mugabe nemcsak a gazdag Zimbabwét juttatta koldusbotra, de igyekezett egész Afrikát a Nyugat ellen hangolni. A csütörtöki Heti Válaszból kiderül, hogy bukása ennek ellenére miért is nem Nyugat diadala.

Morvai Krisztina: „Ez nem hűségeskü a Fidesz mellett”

Nem tudja, a Jobbikra szavaz-e jövőre a Jobbik európai parlamenti képviselője. Morvai Krisztina azt mondja: három éve nincs kapcsolatban Vona Gáborral, de nem a személyes sértettség, hanem az irányváltás bizonytalanította el. Nagyinterjúnk a csütörtöki Heti Válaszban.

Kovács Ákos: Leszállni az egovonatról

A Nyugat nagyon mást ért kultúrán, mint mi, ebben a tekintetben igazán szerencsésnek mondhatjuk magunkat – mondja Kovács Ákos énekes, dalszerző, akit nemrég bemutatott Arany János-estjéről és a jövő évi jubileumi koncertjéről is kérdeztünk. Nagyinterjúnk a csütörtöki Heti Válaszban.