Leleplezte magát az MSZP

/ 2017.07.17., hétfő 17:17 /

Gúnyos hangvételű cikkben rontott rá a szocialistákra a Blikk. „Az MSZP olyat húzott, hogy a jobboldal reszkető lábakkal várhatja a választást” című írás apropóját az adta, hogy az MSZP előállt a szocialista fidget spinnerrel.

Ezzel, ni.

Aki nem ismerné az általános iskolák fiú tanulóit elsőtől a nyolcadikig kvázi egységesen végigfertőző fidget spinnert: olyasmi, mint a Peonza, csak míg azzal lehetett ezt-azt csinálni, addig a fidget spinner abszolút értelmetlen cucc, bár a kisebbik fiam például tudja pörgetni a lábujján, és ezzel már nagyon a világ fidget spinner mozgalmának élvonalában van.

Mindazonáltal a fidget spinner a modern marketing és népi hisztéria mintapéldája, mivel mire kiderült, hogy tökéletesen használhatatlan és céltalan, addigra már megtörtént az említett fertőzés, és annak szövődménye, a tömeges vásárlás.  

Csakhogy hatalmas öngól a fidget spinner miatt támadni az MSZP-t. Ennél tömörebben ugyanis még soha, senki nem fogalmazta meg a Magyar Szocialista Párt lényegét:

Bár több ága van, mindegyik egyforma, és valamennyi a központ körül pörög egyre lassulva, hogy végül tehetetlenségében a porba hulljon az elejétől fogva értelmetlen, eleve kudarcra ítélt képződmény, hogy aztán két hét múlva már eszünkbe se jusson.

Zseniális coming out, szóval el a kezekkel az MSZP agytrösztjétől!

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

Ez most tényleg össznemzeti ügy – aki magyar, aláír!

Miért kell vért izzadni ahhoz, hogy egymillió uniós aláírás összegyűljön a Nemzeti Kisebbségvédelmi Kezdeményezéshez? Csáky Pál, az ügyet az Európai Parlamentben képviselő felvidéki politikus és névrokona, Csáky Csongor, a gyűjtést idehaza szervező Rákóczi Szövetség főtitkára válaszol a csütörtöki Heti Válaszban.

Ki nyerhet áprilisban? Most vasárnap minden eldől

Röviddel a parlamenti választás előtt a pártok a legjobboldalibb megyei jogú városban, Lázár János pátriájában tesztelhetik stratégiájukat. A hódmezővásárhelyi eredményből következtetni lehet majd az országos voksolás végeredményére is. A csütörtöki Heti Válasz címlapsztorija!

Ma született Mátyás király

A Mátyás király Emlékév alkalmából ma este a budavári Mátyás-templomban ad koncertet az Angelica Leánykar, Kolozsváron pedig Mátyás Napok kezdődnek.

Ki ez az ember? Dél-Afrika Mészáros Lőrince?

Korrupt elnökének eltávolításával Dél-Afrika adott magának még egy esélyt, hogy valóra váltsa a reményeket, amire negyed százada nem képes. A friss Heti Válaszból kiderül, hogy az utódnak csodát kéne tennie: például vizet fakasztania a Fokváros körüli sziklákból.

Itt épített gyurcsányista erőközpontot Lamperth Mónika

A baloldal az esélyesebb az észak-budapesti lakótelepi karéj három választókörzetében, de a XV. kerületben bonyolult a képlet: van itt Lamperth Mónika által építgetett gyurcsányista erőközpont, jelölt a Fidesz lakótelepi szakembere, és egy óvodafelújítás miatt megbüntetett lázadó szocialista is. Választási sorozatunk az Óbudától Újpalotáig nyújtózó kerületek esélyeit latolgatja. Részletek a friss Heti Válaszban.

A disznósajt volt a csúcs a kisgazdák sajtóreggelijén

Pártcunamival indult a hivatalos kampányidőszak, ám a szokásosan jelentkező komolytalan formációk mellett a reaktivált kisgazdáknak és Lévai Katalin volt szoci miniszter pártjának lehet is hatása egy-egy mandátum – elvesztésére. Részletes háttér a csütörtöki Heti Válaszban.

Huszti Péter: „Ellopta a show-t a politika”

El lehet játszani Hamletet bőrdzsekiben, de ne a ma emberéről, hanem a ma emberéhez szóljon – mondja a Corvin-lánccal frissen kitüntetett Huszti Péter színművész, rendező. Nagyinterjúnk a csütörtöki Heti Válaszban.