Leleplezte magát az MSZP

/ 2017.07.17., hétfő 17:17 /

Gúnyos hangvételű cikkben rontott rá a szocialistákra a Blikk. „Az MSZP olyat húzott, hogy a jobboldal reszkető lábakkal várhatja a választást” című írás apropóját az adta, hogy az MSZP előállt a szocialista fidget spinnerrel.

Ezzel, ni.

Aki nem ismerné az általános iskolák fiú tanulóit elsőtől a nyolcadikig kvázi egységesen végigfertőző fidget spinnert: olyasmi, mint a Peonza, csak míg azzal lehetett ezt-azt csinálni, addig a fidget spinner abszolút értelmetlen cucc, bár a kisebbik fiam például tudja pörgetni a lábujján, és ezzel már nagyon a világ fidget spinner mozgalmának élvonalában van.

Mindazonáltal a fidget spinner a modern marketing és népi hisztéria mintapéldája, mivel mire kiderült, hogy tökéletesen használhatatlan és céltalan, addigra már megtörtént az említett fertőzés, és annak szövődménye, a tömeges vásárlás.  

Csakhogy hatalmas öngól a fidget spinner miatt támadni az MSZP-t. Ennél tömörebben ugyanis még soha, senki nem fogalmazta meg a Magyar Szocialista Párt lényegét:

Bár több ága van, mindegyik egyforma, és valamennyi a központ körül pörög egyre lassulva, hogy végül tehetetlenségében a porba hulljon az elejétől fogva értelmetlen, eleve kudarcra ítélt képződmény, hogy aztán két hét múlva már eszünkbe se jusson.

Zseniális coming out, szóval el a kezekkel az MSZP agytrösztjétől!

Rosta

Élő Anita

Találkozunk 2016-ban!

Mihez kezd a Fidesz a Budapest nevű ellenzéki szigettel?

A választás nyilvánvalóvá tette: a Fidesz messze nem olyan népszerű a fővárosban, mint az ország többi részén. Újra napirendre kerülhet az önkormányzati rendszer átalakításának kérdése, de a kormány számára tökéletes megoldás nem látszik. Részletes háttér a friss Heti Válaszban.

Vidnyánszky emeli a tétet: arab produkciókat hívott Magyarországra

Miközben Magyarország egyes vidékein már akkor is rendőrért kiáltanak, ha valaki kendőt köt a fejére, a Nemzeti Színház olyan arab előadásokat is meghívott az éppen zajló MITEM-re, amely a megértést szolgálja napjaink legégetőbb kérdésében. Részletes háttér a friss Heti Válaszban.

Sára Sándor: Vajna előtt is volt nemzeti filmgyártás!

A társadalmi problémákat kivételes érzékenységgel ábrázoló filmjeiért vehette át a Kossuth-nagydíjat a 85 éves Sára Sándor rendező, operatőr. A nemzet művészét, a Magyar Művészeti Akadémia tagját közszolgálatiságról és Andy Vajna filmügyi tevékenységéről is kérdeztük. Nagyinterjúnk a friss Heti Válaszban.

Ellenzéki tüntetéssorozat: gyászmunkának biztosan jó

A választási vereség után szinte minden ellenzéki párt válságba került, az LMP-ben tettlegességbe torkollottak az indulatok. A múlt szombaton elkezdett ellenzéki demonstrációk gyászmunkának biztosan jók – de lesz-e belőlük kibontakozás? Részletes háttér a csütörtöki Heti Válaszban.