valasz.hu/itthon/idoskori-testfelujitas-fizetik-a-halapenzt-mint-a-katonatiszt-129161

http://valasz.hu/itthon/idoskori-testfelujitas-fizetik-a-halapenzt-mint-a-katonatiszt-129161

Leleplezték a Szijjártó-villa legsúlyosabb titkát

/ 2014.09.28., vasárnap 13:38 / Hírforrás: Válasz.hu

Akár félmilliós havi rezsiszámlát szakértett össze az egyik bulvárlap - az információ a vasárnap legnépszerűbb híre lett.

Nem Szijjártó Péter napjai ezek: az új külügyminiszter bizonyosan nem gondolta, hogy beiktatását követően nem a politikai tevékenységétől lesz hangos a média.

A hétvége "sztorija" Szijjártó Péter új háza. Az elmúlt héten több párt is bejelentette, hogy vizsgálnák a kormánypárti politikus ingatlanszerzésének körülményeit, a Jobbik egyenesen gyanús külföldi kapcsolatokkal gyanúsította meg Szijjártó Pétert - erről itt olvashat részletesen.

 

Szijjártó Péter új háza még eladó ingatlanként

Szijjártó Péter új háza még eladó ingatlanként

Fotó: Ingatlan.com

Ugyanakkor a bulvármédia is rárepült a történetre, s teljes mélységében vizsgálta a külügyminiszteri új házzal kapcsolatos információkat. A Bors cikke olyan jól sikerülhetett, hogy még az Origó is átvette, s címoldalán közli az ingatlan "titkait".

Mint írják: egy csődbe ment vállalkozó pazar házát vette a frissen kinevezett külügyminiszter Dunakeszin. A kényszerhelyzetben lévő eladó 31 millió forintot engedett az irányárból, így az ingatlan végül 167 millió forintért cserélt gazdát.

A ház 750 négyzetméteres, két szauna, medence, három fürdőszoba, hét szoba van benne. Két újabb fürdőt építenek most a munkások. Szijjártó Péter feleségével és két gyerekével költözik majd be - terveik szerint még karácsony előtt.

Általában egy hétméteres belmagasságú, hasonló alapterületű ház rezsije 150–200 ezer forint körül van a téli időszakban. Ha a medence vizét is fűtik, és a szaunákat is használják, ennek több mint a duplája: akár az 500 ezret is elérheti – mondta  bulvárlapnak Nagy Andrea, ingatlanszakértő. Ezen nyilatkozatnak köszönhetően máris tömegével jelentek meg a félmilliós rezsiről szóló tudósítások.

A cáfolatra valószínűleg a fűtési szezon első teljes hónapjáig kell várnunk.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.