valasz.hu/itthon/elofizetoi-segedlet-igy-kaphatja-meg-a-digitalis-heti-valaszt-128870

http://valasz.hu/itthon/elofizetoi-segedlet-igy-kaphatja-meg-a-digitalis-heti-valaszt-128870

LMP-s és jobbikos felszólaló is lesz a román nagykövetség előtti tüntetésen

/ 2018.01.15., hétfő 15:04 /

Ugyanaz lesz az álláspontom, mint akkor, amikor megpróbáltak kitűzni egy zászlót, egy nem tudom milyen napon. Akkor nagyon világosan megüzentem: ha az a zászló ott fog lobogni a szélben, minden ottani felelős ott fog lobogni a zászló mellett – mondta a román kormányfő, az utóbbi évek legsúlyosabb mélypontjára lökve a magyar–román kapcsolatokat.

Mihai Tudose szavainak legelfogadottabb értelmezése – mert van olyan olvasat is, hogy valójában a román illetékeseknek szólt be -, hogy a román miniszterelnök megfenyegette a székely zászlót kitűzőket: fel lesznek lógatva a zászlójuk mellé. Így gondolják ezt a Facebookon szerveződő demonstráció kezdeményezői is, akik kedd este hat órára hívják a tiltakozókat Románia nagykövetsége elé (Budapest, Thököly út 72, 1146).

Mostanáig 145-en jelezték, hogy részt vesznek a demonstráción. A megmozdulásnak három szónoka lesz: Ungár Péter az LMP-től, Szávay István a Jobbiktól, és a tüntetést kezdeményező Gulyás Balázs, közíró.

A rendezők azt kérik, hogy aki csak teheti, vigyen magával székely zászlót. És akkor még egyszer: kedd, azaz holnap 18 óra, Románia nagykövetsége, XIV. kerület, Thököly út 72.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.