Ma jó pár embert kirúgtak a közmédiából

/ 2015.09.11., péntek 11:50 /
Ma jó pár embert kirúgtak a közmédiából

Mivel mindenki a népvándorlást figyeli percről-percre, így ismét néma csönd övezi a hírt, miszerint ma ismét több munkatársától megválik a közmédia.

Bő két hónapja működik a négy közszolgálati médiaszolgáltató, vagyis a Magyar Televízió Nonprofit Zrt., a Magyar Rádió Nonprofit Zrt., a Magyar Távirati Iroda Nonprofit Zrt. és a Duna Televízió Nonprofit Zrt. összevonásából született Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt.

Egy hónapja arról írhattam, hogy első körben tucatnyi felmondólevéllel ünnepelték fennállásuk első harminc napját, így most idétlen, és a történésekhez méltatlan lenne azt írni, hogy a két hónapos „jubileumra” is pont ugyanez jutott a vezetőség eszébe.

Szóval ma újabb tucatnyi közmédiás kapta meg a felmondását, ezekben a pillanatokban is épp a borítékokat osztják a csatornaigazgatók. Persze nem a harminc napos minijubileumok motiválták a vezérkart, egyszerűen így, két részre osztva kikerülhető volt a csoportos létszámleépítéssel járó macera.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.