Már megint Orbán vitte el a balhét

/ 2015.11.20., péntek 19:00 /
Már megint Orbán vitte el a balhét

Szóval megint az van, hogy Orbán Viktor volt a leggyorsabb, s ezzel magára húzta sokak haragját, aztán, amikor jönnek a „követők”, arra már kutya se figyel oda.

Konkrétan Manuel Valls francia miniszterelnök egy tévéinterjúban beszélt arról, hogy szerinte néhány terrorista a menekültválságot kihasználva érkezett Franciaországba, igaz, a párizsi merényletek elkövetői nem így kerültek az országba.

De Orbán vitte el a balhét, a párizsi merényletsorozat után a magyar miniszterelnök mondta először, hogy összefüggés lehet a bevándorlás és a terrorizmus között.

Egyébként, még ha tévedne is úgy a magyar, mint a francia miniszterelnök, azon ideje lenne Európának elgondolkodnia, hogy mit akar kezdeni 1 millió, javarészt ismeretlen migráns integrációjával, amikor már az előző körök is olyan baromira jól sikerültek.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.