Máris kihátrál a kormány a reklámadó mögül?

/ 2014.06.04., szerda 13:39 /
Máris kihátrál a kormány a reklámadó mögül?

Lázár János leendő Miniszterelnökség-miniszter lényegében L. Simon Lászlóra kente a reklámadó ötletét. És azt mondta: a bevezetést el lehet halasztani, de végleg lesöpörni az asztalról nem.  

A Mandiner főszerkesztője tegnap már megírta, mi is a fő baj a reklámadóval, a holnapi Heti Válaszban pedig Borókai Gábor magyarázza el, miért rossz eszköz a reklámadó. Lázár János miniszterjelölt az MTI-nek nyilatkozva ma már megkezdte a visszavonulást: egyrészt L. Simon László magánjavaslataként beszélt arról az előterjesztésről, amelyet nyilvánvalóan a kormány strómanjaként terjesztett elő a fideszes képviselő.

A Heti Válasz főszerkesztőjének holnapi vezércikke

A Heti Válasz főszerkesztőjének holnapi vezércikke

Az adó tervezett mértékének esetleges megváltoztatásáról Lázár János azt közölte, hogy ezt a Fidesz országgyűlési frakciója fogja eldönteni. A bevezetést el lehet halasztani, de végleg lesöpörni az asztalról nem lehet – jelentette ki. Hozzátette, Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője arról tájékoztatta, hogy a kormánypárti képviselőcsoport egyszer már megvitatta az előterjesztést, tárgyalásra alkalmasnak találta, de nyilván még lesz szó róla a frakcióban.

Lázár azt is nyilvánvalóvá tette: a reklámadó bevételét – ha a sarcot bevezetik – teljes egészében gyermekekre, konkrétan iskolafejlesztésre, oktatási intézmények korszerűsítésére, bővítésére költi majd a kabinet. 

Javasolnánk még megfontolni a lélegeztetőgép-vásárlást is!

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.