Még meredekebb dolgokat állít a Jobbikról a pártból kitett politikus

/ 2014.05.22., csütörtök 05:03 /
Még meredekebb dolgokat állít a Jobbikról a pártból kitett politikus

Moszkvából és Teheránból irányítják a Jobbikot - mondta Pősze Lajos, a pártból korábban kizárt expolitikus a Hír Tv szerda esti adásában.

Pősze a Hír Tv Magyarország élőben című műsorának vendége volt szerdán, ahol kifejtette: egy ideig próbálta meggyőzni a párt vezetőit, hogy félreértik a nemzetközi helyzetet, nem szabadna ennyire erősen elköteleződni Oroszország és a radikális iszlám mellett, de mindhiába.

Pősze ugyanakkor semmilyen bizonyítékot nem hozott fel meglehetősen erős állításai mellett; azt mondta, a pártpénzügyekre rálátása nem volt.

A Jobbikból korábban kizárt Pősze azt is mondta, hogy a pártot bolsevik módszerekkel irányítja az elnökség, igazán senki sem tudja, mi zajlik a legfelül.

A teljes beszélgetést a Hír Tv honlapján lehet megtekinteni.

 

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.