valasz.hu/itthon/jeszenszky-figyelmezteti-orbanekat-inkabb-merkel-mint-putyin-120137

http://valasz.hu/itthon/jeszenszky-figyelmezteti-orbanekat-inkabb-merkel-mint-putyin-120137

Meghekkelték a Barikádot? A Jobbik-lap vendégszerzője nem tűri a zsidózást

/ 2017.01.25., szerda 15:20 /
Meghekkelték a Barikádot? A Jobbik-lap vendégszerzője nem tűri a zsidózást

A Jobbik néppártosodásával párhuzamosan a Barikád is váltott. Gond nélkül megjelentette Gulyás Balázs filmes szakember szokatlan hangvételű cikkét.

Most került a kezembe a Barikád legutóbbi száma, mely egyebek mellett Gulyás Balázs filmes szakember, közíró publicisztikáját is közli „Kend zsidózik-e?” címmel. A szerző rosszalja, hogy Kende Péter azt állította egy tévéműsorban Majtényi László köztársasági elnöki jelölése kapcsán, hogy szerinte ránézésre megállapítható valakiről, hogy az illető zsidó.

Gulyás Balázs tételmondata a következő: „Én ahhoz az eszme szerinti, valamint kor szerinti generációhoz tartozónak szeretném hinni magamat (és ezt javaslom a nyájas olvasónak is), amely nem tudja megállapítani ránézésre, hogy ki a zsidó, belga vagy rétoromán. Nem azért, mert hiányosak a fizikai-antropológiai ismeretei, vagy nem iratkozott be Kende Péterhez egy fizikai embertani tanfolyamra, hanem azért, mert nem ez alapján ítéli meg embertársait, és hisz benne, hogy az ilyen méricskélést meghaladta a kor.”

Már várom a Ripost és a Lokál beszámolóját arról, hogy a Barikád új irányvonala miatt a külsőmocsoládi Jobbik-alapszervezet 1526 tagja mond búcsút az anyapártnak…

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.