valasz.hu/itthon/en-dontom-el-milyen-mezt-huzok-25199/?cikk_ertekel=1&ertekeles=3

http://valasz.hu/itthon/en-dontom-el-milyen-mezt-huzok-25199/?cikk_ertekel=1&ertekeles=3

Megválasztották hazánk első NetMiniszterelnökét!

/ 2010.04.02., péntek 12:00 /
Megválasztották hazánk első NetMiniszterelnökét!

Lezárult a Legyél Te Magyarország NetMiniszterelnöke című kampányverseny, amely a hetivalasz.hu és a Média Hungária konferenciairoda közös játéka.

2010 április 1-én a reggel 8 órától éjfélig tartó szavazás során a játék döntőjébe jutott NetMiniszterjelöltjek és kampánycsapataik több mint 9000 embert mozgattak meg és bírtak voksolásra az interneten, a www.legyelte.hu weboldalon.

Az összesítés alapján Magyarország első NetMiniszterelnöke Horváth Dávid, a Dunaújvárosi Főiskola hallgatója lett, az első NetMiniszterelnök kimagaslóan sok szavazatot szerzett. (Önéletrajza, fotója mellékelve, weboldala: www.netokracia.hu)

Dávid programját kampányában így mutatta be:

Horváth Dávid, a játék győztese

"2010 a NetOkrácia éve! Nyomást gyakorlunk a politikára, mert az internet közössége pártok feletti, tudatos és összetartó! Eljött az idő, hogy a több mint 4 millió hazai internetezőből a közel 3,5 millió szavazó jogú állampolgár online is kezdeményezhessen népszavazást, vagy csatlakozhasson a már meglévőkhöz. Szavazz rám, és bevezetjük az online népszavazás-kezdeményezést! Szavazz rám, és lesz közművesített mobilinternet!"

Az elkövetkezendő egy évben nagy munka vár rá, hogy kitűzött céljait - civil kezdeményezőként - megvalósítsa. A NetMiniszterelnök programja - akár a többi jelöltté - előremutató, konkrét akciópontokat tartalmaz, Magyarországért, a magyar információs társadalomért tenni akaró tervezet.

A többhónapos kampányjáték komoly megmérettetés volt a versenyzők számára. A 2009 októberében indult, két fordulós kampányverseny során a szervezők több napos felkészítő tréninget tartottak a résztvevőknek a kampányolás műhelytitkairól, a diákok pedig rendkívül sok munkát fordítottak programjuk kidolgozására, a szavazóik meggyőzésére és mozgósításukért. Aktív kommunikáció folytattak a közösségi nettereken, kihasználták az internet innovatív, legújabb trendeket tükröző kommunikációs eszközeit.

A versenynek nincs vesztese, hiszen a nagymértékű elméleti, gyakorlati tudás és tapasztalat, amelyet a valós kampányolás során szereztek, értékké válik a résztvevők számára.

A szervezők köszönetet mondanak mindazoknak, akik a versenyben, a felkészítő oktatásban és a szervezésben részt vettek:

Baló György, Bánhegyi Zsófia, Baráth Gergő, Baráth Péter, Barna György, Berényi Konrád, Borbély Viktor, Borókai Gábor, Dévényi István, Dobó Mátyás, Dunder Krisztián, Gerényi Gábor, Heltai Péter, Kőszegi András, Lakner Zoltán, Máth András, Mráz Ágoston, Síklaki István, Wermer András

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.