Megvan Orbán és Mesterházy kihívója

/ 2009.12.12., szombat 15:01 /

A szocialisták után a fórumosok is megválasztották kormányfő-jelöltjüket: meglepetés itt sem történt, csupán egyetlen elutasító szavazat született.

A Magyar Demokrata Fórum Országos Választmánya 61 igen, 1 nem szavazattal, 5 tartózkodás mellett, több 90 százalékos többséggel Bokros Lajost választotta meg miniszterelnök-jelöltnek. A szavazás is mutatja a párt egységét és az ország érdekében elindítandó reformok iránti elkötelezettségét - írják az MDF közleményében.

Bokros Lajost az MDF Orbán Viktor kihívójának tekinti. Ő az a személyiség, aki mögé fel tud sorakozni minden választó, akik szerint az elmúlt nyolc év kormányzása elvesztegetett  idő volt és a józan, normális, konzervatív gazdaságpolitikai fordulatra van szükség - olvasható a szövegben.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.