Megzakkant az ATV – Élő adásban gurult el a gyógyszer

/ 2014.12.09., kedd 11:58 /
Megzakkant az ATV – Élő adásban gurult el a gyógyszer

„Beindult a mémgyár az interneten” – ezzel a felütéssel kezdte exkluzív összeállítását az ATV híradója, és, sajnos, nem először tesznek így – sőt, a hülyeség annyira ragadós, hogy az MTV hírműsorában is láthattunk már „mémválogatást”.

Ráadásul mindezt valami elképesztően bornírt nyelvezettel teszik: az még hagyján, hogy az „ebből meríthetett ihletet a Facebook közössége” nagyjából úgy hangzik, mint a „küldjenek egy posztot az internetes világhálómra”. De a „netes népművészek elárasztották mémjeikkel a világhálót” már egyenesen olyan, mint ha Hernádi Miklós halhatatlan Közhelyszótárából másolták volna, lásd: „A jég kis művészei birtokukba vették a városligeti Műjégpályát. Csak az első lépés nehéz. (Botladozó kisgyermek fényképével.)

Könyörgöm, ennyi felesleges hely van egy országos tévécsatorna híradójában? Nem tudják kitölteni az adásidőt? Nem érkezett meg a 700-as klub legfrissebb anyaga? Vagy mi ez az egész ócskaság? Ennyi erővel diavetítést is tarthatna Bánó „Miért töröltem a homlokom?” András, pálcával mutogatva a segítségre szoruló nézőknek, hogy min kell nevetni, mi is olyan vicces ezeken a vicces képeken:

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.