Megzakkant az ATV – Élő adásban gurult el a gyógyszer

/ 2014.12.09., kedd 11:58 /
Megzakkant az ATV – Élő adásban gurult el a gyógyszer

„Beindult a mémgyár az interneten” – ezzel a felütéssel kezdte exkluzív összeállítását az ATV híradója, és, sajnos, nem először tesznek így – sőt, a hülyeség annyira ragadós, hogy az MTV hírműsorában is láthattunk már „mémválogatást”.

Ráadásul mindezt valami elképesztően bornírt nyelvezettel teszik: az még hagyján, hogy az „ebből meríthetett ihletet a Facebook közössége” nagyjából úgy hangzik, mint a „küldjenek egy posztot az internetes világhálómra”. De a „netes népművészek elárasztották mémjeikkel a világhálót” már egyenesen olyan, mint ha Hernádi Miklós halhatatlan Közhelyszótárából másolták volna, lásd: „A jég kis művészei birtokukba vették a városligeti Műjégpályát. Csak az első lépés nehéz. (Botladozó kisgyermek fényképével.)

Könyörgöm, ennyi felesleges hely van egy országos tévécsatorna híradójában? Nem tudják kitölteni az adásidőt? Nem érkezett meg a 700-as klub legfrissebb anyaga? Vagy mi ez az egész ócskaság? Ennyi erővel diavetítést is tarthatna Bánó „Miért töröltem a homlokom?” András, pálcával mutogatva a segítségre szoruló nézőknek, hogy min kell nevetni, mi is olyan vicces ezeken a vicces képeken:

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

Ez a legnagyobb veszély a Fideszre: pár nap, és élesben látjuk

Az LMP mellett a Momentum is bejuthat a parlamentbe, az MSZP-nek viszont lehet, hogy 2018 lesz a sírkövére vésve – véli Mráz Ágoston Sámuel. A „solymári modell” a legnagyobb veszély a Fideszre nézve – mondja Török Gábor. Elemzők csatája a csütörtöki Heti Válaszban!

Boldogkői vs. Radnai – itt a nagy homeopátia-vita

Idén az európai tudományos akadémiák hatástalannak minősítették a homeopátiát. A médiában rendre Boldogkői Zsolt professzor képviselte a tudomány álláspontját, sorban „fogyasztva el” vitapartnereit. Most először áll vele szemben Radnai Andrea, a magyar homeopata orvosok elnöke. Nagy homeopátia-vita a csütörtöki Heti Válaszban.

Nincs több titok: ezért nem javul a magyar–amerikai viszony

Több mint egy éve nyert választást Donald Trump, de a magyar–amerikai kapcsolatok beharangozott változásából nem lett semmi. Tényleg obamista szabotőrök akadályozzák a viszony javulását? Részletes háttér a csütörtöki Heti Válaszban.

A legjobb ajándék karácsonyra a kultúra!

Élményt adni ma talán már népszerűbb, mint tárgyi ajándékot, hiszen az együtt töltött időnél semmi sem értékesebb. Nincs viszont könnyű helyzetben az, aki az ajánlatokat böngészi, ezért a friss Heti Válaszban segítünk átlátni a kulturális kínálatot.

Hogy lesz CSOK-ból nyaraló?

Némi kompromisszum vállalásával üdülőnek is kiváló ingatlanok vásárolhatók vagy építhetők a családi otthonteremtési kedvezmény millióból. Részletes háttér a friss Heti Válaszban.