valasz.hu/itthon/onok-kertek-itt-a-teljes-laszlo-petra-interju-es-egy-ujabb-bizonyitek-115375

http://valasz.hu/itthon/onok-kertek-itt-a-teljes-laszlo-petra-interju-es-egy-ujabb-bizonyitek-115375

Mészáros Lőrinc újabb luxusszállót vett, már 104 cégből áll a birodalma

/ 2017.03.08., szerda 14:26 /

A felcsúti polgármester vállalatbirodalma 104 egységből áll, ennek bő felét az utóbbi négy hónapban vette a nevére. Mészáros Lőrincnek két tucat hotelje is lett a semmiből; a minap Tokaj-Hegyalja egyetlen ötcsillagos szállodáját kebelezte be – tudta meg a Heti Válasz. Az üzletember érdekeltségeinek eddigi legteljesebb listája a csütörtöki lapszámban.

Mészáros Lőrinc birodalma másfél éve 28 egységből állt, lapzártánkkor viszont 104 cégben volt meghatározó részesedése. Ráadásul a teljes portfólió 55 százaléka az utóbbi négy hónapban keletkezett, illetve „íródott át” a felcsúti polgármester nevére. Azáltal például, hogy az üzletember beszállt a Konzum Nyrt.-be, immár a teljes Hunguest-hotelláncot ő ellenőrzi. Családi vállalkozása, a Mészáros Gasztro Kft. pedig nemrég megvette azt a Témadesign Kft.-t, amely a földhivatali nyilvántartás szerint Tokaj-Hegyalja egyetlen ötcsillagos létesítményét, az Andrássy Rezidencia Wine & Spa nevű „kuckót” rejti.

Figyelem, a csütörtöki Heti Válaszban olvasható cég- és vagyonlista tartalmát nem fair azzal semlegesíteni, hogy „a komcsik is évtizedeken keresztül éltek az eredeti tőkefelhalmozás lehetőségével, a jobboldalnak ezért meg kell teremtenie az ellenhátországot”! A valóság ugyanis az, hogy már nem is érdemes jelzős szerkezetek vagy hasonlatok után kutatni – ezek úgyis alkalmatlanok lennének arra, hogy híven érzékeltessék a Mészáros-gömböc térfogat-növekedését.

 

 

 

Ha kíváncsi a szikár tényekre és számokra, mindent megtalál a Heti Válasz március 9-i lapszámában. Lapunk elektronikus formában a Digitalstandon is kapható.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.