Mi lesz ebből? MSZP-közeli üzletember tűnt fel a Fidesz holdudvarában!

/ 2016.07.13., szerda 15:56 /

Álljon itt egy konkrét példa a kormánypárt és az ellenzék átjárhatóságáról. Aki szeret gondolkodni, olvassa el az alábbi pontokat, és vonjon le tetszőleges következtetést a tényekből!

Épp csak kitettük a holnapi Heti Válasz címlapsztorijának online beharangozóját, máris megcsörrentek a szerkesztőségi vonalak. Azt írja ugyanis a holnapi újság, hogy ha a Fidesz koalícióra kényszerül 2018-ban, Varga Mihály vagy Lázár János lehet a miniszterelnök. Olvasóink azt kérdezik, valóban reális-e, hogy a jobbközép, ha muszáj neki, leszerződik a Jobbikkal vagy az MSZP-vel.

Fotók: MTI

A választ természetesen beleírtuk a csütörtöki lapszámba, ám álljon itt egy konkrét példa a kormánypárt és az ellenzék átjárhatóságáról. Aki szeret gondolkodni, olvassa el az alábbi pontokat, és vonjon le tetszőleges következtetést a tényekből!

1. Molnár Gyula MSZP-elnökké választása után a párt parlamenti képviselőcsoportjának kulcspozícióit Mesterházy Attila emberei foglalták el. A Népszabadság egyenesen azt írta: „Attila megkapta a frakciót”.

2. Mesterházy Attila körül sokan és sokszor láttak egy Bessenyei István nevű, luxemburgi lakcímmel „dolgozó” üzletembert. Az Index korábbi összeállítása szerint Bessenyeit „ősbaloldalinak könyvelik el az ismerői, ami azért is lehetséges, mert állítólag 2010-ig személyesen Mesterházy Attila korábbi MSZP-elnöknek adott tanácsokat. Kérdésünkre Mesterházy azt mondta, hogy ez nem igaz, sosem volt formális kapcsolata Bessenyeivel, akit ettől függetlenül a mai napig a barátjának tart”.

3. Ugyanennek a Bessenyeinek 2010 óta tulajdonrésze van a Fidesz-rendezvények és az állami ünnepségek központi biztonsági cégében, a Valton Securityben.

4. Ugyanez a Bessenyei korábban az ex-RTL-es Dirk Gerkensnek, az Andy Vajna-féle TV2 mai csúcsmenedzserének dolgozott.

5. Nemrég ugyanettől a Bessenyeitől vett üzletrészt Rogán Antal kabinetminiszter felesége, hogy – Hajdú-Sarka Katalin oldalán – beszálljon a médiabizniszbe és a szépségversenyiparba.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.