Miközben Bayer Zsolt felmossa a padlót a TV2-vel, a Lokál tovább tolja a melegsztorit

/ 2016.11.16., szerda 09:28 /

Tegnap idéztük Bayer Zsolt egy évvel ezelőtti, Ungár Klárának címzett blogbejegyzését, melyben világossá tette, hogy „minden heteroszexuálist sérelem ér, ha nyilvánosan lebuzizzák (lemelegezik), ha pedig politikusról van szó, akkor ez ezerszeresen igaz”. A megmondás akkor a Kocsis Máté fideszes politikust ért alaptalan és gátlástalan vádra vonatkozott.

És most itt a szerző aktuális Magyar Hírlap-os publicisztikája, idézem: „Vona nem buzi. Ez teljesen nyilvánvaló. A Tv2 mégis ezt állította róla. Ráadásul az állítás olyan valakinek a szájából hangzott el, akivel tisztességes ember szóba sem áll, akivel tisztességes ember nem fog kezet, nem érintkezik, aki után tisztességes ember nem fogja meg a kilincset.” Bayertől persze Vona is kap rendesen („becstelen ember, aki saját bevallása szerint adja-veszi a lelkeket”), de ez talán nem meglepő.

Az inkább meglepő, hogy a TV2-vel és a Riposttal tandemben közlekedő Lokál című ingyenes bulvárlap ma tovább tolja a jobbikos melegsztorit. Mivel a „bizonyító” fotóról közzététele után (hétfőn) nagyjából fél órával leírták, hogy semmi köze ahhoz, amit Rácz–Terry sugallt róla, ezért sunyi, aljas módon már nem is Vonát szedték elő újra, bár a címben az ő lemondására céloznak.

Mai Lokál

Mai Lokál

Mélyrepülés ez. Önmagának és a jobboldalnak árt leginkább a gátlástalan revolvermédia.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.