„Mindenható kormány” – a Metallica durván beavatkozott a magyar választási kampányba

/ 2018.04.06., péntek 09:20 /

Az amerikai George Soros hazájából származó metálbanda durván beleavatkozott a magyar választási kampányba tegnap este az Arénában! A Metallica koncertjének derekán a basszusgitáros Robert Trujillo és a szólógitáros Kirk Hammett duóban produkálták magukat, ráadásul magyarul, több tízezer ember előtt. Trujillo énekelt, többek között ilyeneket

Én gonoszabb leszek, mint az ördög.
Ha eszembe jut, bepörgök,
Mint a kerék, meg a kormány,
Meg a mindenható kormány.

És ez még nem minden! A Metallica a koncerten túl is beavatkozott a magyar választásokba: az együttes több mint négymillió forintot adományozott a Gyermekétkeztetési Alapítványnak. A beavatkozásról fotó is készült:

A Metallica adományoz

A Metallica adományoz

Merthogy itt, a mindenható kormány országában éheznek a gyerekek, mi? Ezt akarják sulykolni Soros muzsikus bérencei. Mert, ha már, akkor MIÉRT NEM Hegedűs Zsuzsa Minden Gyerek Lakjon Jól alapítványának adták a pénzt? Na, vajon miért? Véletelen? Aligha.

De ne csüggedjünk. Vasárnap választás. És Magyarország dönt, nem a Metallica!

Mielőtt bárki komolyan veszi fenti sorokat, gyorsan jelzem: úgy baromság, amit írtam, ahogy van. A valóság az, hogy a Metallica iszonyatosan jó fej volt, a Tankcsapdától egy egész számot lenyomtak (Trujillo minden állomáson elénekel egy-egy helyi nótát, Bécsben Falco Rock Me Amadeus-a ment, de azért A legjobb méreg mégiscsak sokkal nehezebb szövegileg), segítettek magyar civil szervezetnek négymillió kétszázötvenezer forinttal, szóval tényleg le a kalap, nagyon nagy ez a banda. A Metallica és a magyar belpolitika hasonlóan komoly összefüggéseiről tegnap itt írtunk.

A tankcsapdás produkció itt nézhető meg:

 

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.