valasz.hu/itthon/puzser-robert-szerint-is-hazudik-a-holland-nagykovet-125251

http://valasz.hu/itthon/puzser-robert-szerint-is-hazudik-a-holland-nagykovet-125251

Most végre kiderül, lehetséges-e a Fidesz bukása

/ 2017.09.09., szombat 13:00 /
Most végre kiderül, lehetséges-e a Fidesz bukása

Miért ne veszíthetne a Fidesz? Az egyszerű matek szerint mindent összevetve többen akarják a kormány leváltását. Vajon az egyéni körzetekben összeadódhatnak-e a kormányellenes szavazatok? – ez az elemzőpárosunkkal átvitatott legnagyobb kérdés. Mráz Ágoston Sámuel szerint a teljes ellenzék tévesen hitegeti magát. Török Gábor azt mondja, a Fidesz igenis komoly kockázattal néz szembe. Interjú a csütörtöki Heti Válaszban!

A Nézőpont-csoporthoz tartozó Fact Check nevű oldal a minap erősen helyretette Török Gábort a többször hangoztatott téziséért, miszerint esélyes, hogy 40 körüli egyéni választókerületet bukik a Fidesz 2018-ban, amivel a parlamenti többségének is vége lehet – ezt a témát is átvitatjuk a ma megjelent lapszámban olvasható páros interjúban.

„Annak az esélye, hogy a 2018-as MSZP-frakció összetételét Botka László határozza meg, napról napra csökken” – mondja Mráz Ágoston.

„A politikát nem vágyak és értelmiségi okoskodások mozgatják, hanem a munka. […] Nem lesz ellenzéki egység, hiszen nincs ellenzéki egység. Csak az egyéni választókerületekre koncentráló együttműködéseket tudok elképzelni az ellenzéki oldalon” – állítja Török Gábor.

  

Tényleg titkos nyugati erők akarják megbuktatni a Fideszt? Ér valamit Tamás Gáspár Miklós és Róna Péter terve az ellenzék összefogásáról? Válaszok lapunk ma megjelent számában, mely Digitalstandon is megvásárolható

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

Ima Magyarországért Madridban

A Kodály-év alkalmából Gráf Zsuzsanna, az Angelica Leánykar vezetője fesztivált rendezett, és a kórus hamarosan Spanyolországba viszi Kodály és a magyar zene hírét.

Ha ezt elolvassa, lehet, hogy elmegy a kedve a válástól

Döbbenetes a hasonlóság Cserna Antal és az általa alakított pap, Iván élete között: a Pécsi Nemzeti Színház előadásában, az Ádám almáiban játszott szerepéért megkapta a Vidéki Színházak Fesztiválján a legjobb férfi színésznek járó díjat. Nagyinterjúnk a friss Heti Válaszban.

Árnyékkormánnyal rukkolhat elő az LMP

Árnyékkormányt alakíthat az LMP miniszterelnök-jelöltje. Szél Bernadett a Heti Válasznak a Ron Werber és pártja közötti kapcsolat hátterét is felfedi. Nagyinterjúnk a csütörtöki lapszámban.

Orbán Viktor nagyon akarja, hogy maradjon Angela Merkel

A hétvégi német választások előtt lapunk tudósítója önfeláldozó bátorsággal a törökök és a szélsőjobb kedvenc berlini negyedeibe is alámerült, hogy felbukkanva megállapítsa: talán túl sokat is imádkozott Orbán Viktor a német kancellár győzelméért. A csütörtöki Heti Válaszból megtudhatja, miért van ez így, illetve mire lehet számítani a jövőben.

Mi történik a dunaszerdahelyi stadionban?

Teltházas otthoni mérkőzések, fantasztikus hangulat, a kárpát-medencei magyarok találkozóhelye. Ezt jelenti az FC DAC 1904 Dunaszerdahely futballcsapata. A fiúkat a gödörből tavaly kihúzó edző, László Csaba szerint ez nem véletlen. Nagyinterjúnk a friss Heti Válaszban.