valasz.hu/itthon/itt-a-friss-kutatas-kilott-orban-nepszerusege-gyurcsanynak-annyi-115776

http://valasz.hu/itthon/itt-a-friss-kutatas-kilott-orban-nepszerusege-gyurcsanynak-annyi-115776

Nagyon-nagykoalíció: Habony csapata összefogott Gyurcsány kincstárnokával

/ 2018.01.28., vasárnap 13:00 /
Nagyon-nagykoalíció: Habony csapata összefogott Gyurcsány kincstárnokával

Habony Árpád és az őt hitelező Tombor András stábja nemrég összefogott a Gyurcsány-éra főkincstárnokával, majd egy máltai offshore-iroda segítségével berobbantak a magyar energetikai, biztosításközvetítői, média- és ingatlanpiacra (a VPP Magyarország Zrt.-n, a Keszthelyi Holding két leánycégén, az IKO Holding Kft.-n és az EastCastle Investments Kft.-n keresztül). Exkluzív részletek a csütörtöki Heti Válaszban.

A Heti Válasz észlelése szerint az elmúlt egy évben sorra jelentek meg máltai cégek a magyar állami pénzek környékén. Bár első pillantásra egymástól független tranzakciókat láttunk, nyilvánvalóvá vált, hogy a mai hatalom egyik legbefolyásosabb gazdasági erőcsoportja kezdte üzemszerűen használni a déli adóparadicsom nyújtotta különleges lehetőségeket. Csütörtökön megjelent cikkünkből kiderül, hogy a máltai vállalatok valójában Habony Árpád és Tombor András stábját rejtik.

A friss bizniszekben kulcsszerepet vállalt a nyíltan Habony-barát Gagel família; ők azok, akik a budapesti metróállomásokra bebetonozott Princess pékségláncot is ellenőrzik, s tagjai annak a grúz-izraeli lobbikörnek, amelyik hasznot húzott a magyar letelepedésikötvény-programból. A Fidesz „máltai” tagozatában kiemelt szerepet jut még Zelles Sándornak, aki a Gyurcsány-érában szocialista felkérésre irányította a Kincstári Vagyoni Igazgatóságot.

 

 

 

 

Mindez részletesen a január 25-i Heti Válaszban olvasható. Lapunk elektronikus formában a Digitalstandon is kapható.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.