Napi „kálmánolga” - Szanyi megvezette Tóbiást

/ 2014.06.26., csütörtök 09:25 /

Szanyi Tibor erősen indította a hetet, mert előbb az ATV élő adásában jelentette ki Rogán Antalról, hogy „nagyjából szemmel látható, hogy szétlopta itt a fél világot”, amely kijelentését a műsorvezető többszöri nógatására se próbálta igazolni, majd műsor után durvult be igazán. Maguk az ATV munkatársai írták meg, hogy a beszélgetést követően a stúdióban még három-négy percig sorolta panaszait, többek között, hogy ennyi erővel a Hír TV-be is mehetett volna, meg hogy az ATV-t súlyos felelősség terheli a baloldali összefogás választási vereségében.

És persze a műsor utáni műsorról szóló írás csak olaj volt a tűzre, Szanyi hétfő este már azt nyilatkozta: nem zárja ki, hogy sajtóetikai eljárást kezdeményez az ügyben.

De ez már nagyon nem tetszett Tóbiás Józsefnek, aki úgy is, mint az MSZP pártelnöki posztjának várományosa, előbb közleményt adott ki, majd az ATV-ben is reagált párttársa szavaira. „Mindaz, amit Szanyi Tibor mondott, és ahogyan mondta, az méltatlan az MSZP elmúlt 25 évéhez.” – fogalmazott, hozzátéve: nagyon a határán van, hogy azt kérje adott képviselőtársaitól, hogy ha nem tudnak segíteni, inkább nem beszéljenek. Tóbiás szerint egyébként Szanyi Tibor az eszmecsere hatására megértette, hogy a médiában nem önmagát, hanem a Magyar Szocialista Pártot képviseli.

Amire Kálmán Olga megkérdezte Tóbiástól, hogy mikor beszélt Szanyival, majd a válasz elhangzását követően megemlítette, hogy ha előző nap délután, akkor még annál is nagyobb a baj, mert Szanyi később a Klubrádióban zökkenőmentesen folytatta a keménykedést.

Úgyhogy Tóbiásnak még egy picit gyúrnia kell az erős kezű pártelnök szerepére.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

Ez a legnagyobb veszély a Fideszre: pár nap, és élesben látjuk

Az LMP mellett a Momentum is bejuthat a parlamentbe, az MSZP-nek viszont lehet, hogy 2018 lesz a sírkövére vésve – véli Mráz Ágoston Sámuel. A „solymári modell” a legnagyobb veszély a Fideszre nézve – mondja Török Gábor. Elemzők csatája a csütörtöki Heti Válaszban!

Boldogkői vs. Radnai – itt a nagy homeopátia-vita

Idén az európai tudományos akadémiák hatástalannak minősítették a homeopátiát. A médiában rendre Boldogkői Zsolt professzor képviselte a tudomány álláspontját, sorban „fogyasztva el” vitapartnereit. Most először áll vele szemben Radnai Andrea, a magyar homeopata orvosok elnöke. Nagy homeopátia-vita a csütörtöki Heti Válaszban.

Nincs több titok: ezért nem javul a magyar–amerikai viszony

Több mint egy éve nyert választást Donald Trump, de a magyar–amerikai kapcsolatok beharangozott változásából nem lett semmi. Tényleg obamista szabotőrök akadályozzák a viszony javulását? Részletes háttér a csütörtöki Heti Válaszban.

A legjobb ajándék karácsonyra a kultúra!

Élményt adni ma talán már népszerűbb, mint tárgyi ajándékot, hiszen az együtt töltött időnél semmi sem értékesebb. Nincs viszont könnyű helyzetben az, aki az ajánlatokat böngészi, ezért a friss Heti Válaszban segítünk átlátni a kulturális kínálatot.

Hogy lesz CSOK-ból nyaraló?

Némi kompromisszum vállalásával üdülőnek is kiváló ingatlanok vásárolhatók vagy építhetők a családi otthonteremtési kedvezmény millióból. Részletes háttér a friss Heti Válaszban.