Napi „kálmánolga” - Szanyi megvezette Tóbiást

/ 2014.06.26., csütörtök 09:25 /

Szanyi Tibor erősen indította a hetet, mert előbb az ATV élő adásában jelentette ki Rogán Antalról, hogy „nagyjából szemmel látható, hogy szétlopta itt a fél világot”, amely kijelentését a műsorvezető többszöri nógatására se próbálta igazolni, majd műsor után durvult be igazán. Maguk az ATV munkatársai írták meg, hogy a beszélgetést követően a stúdióban még három-négy percig sorolta panaszait, többek között, hogy ennyi erővel a Hír TV-be is mehetett volna, meg hogy az ATV-t súlyos felelősség terheli a baloldali összefogás választási vereségében.

És persze a műsor utáni műsorról szóló írás csak olaj volt a tűzre, Szanyi hétfő este már azt nyilatkozta: nem zárja ki, hogy sajtóetikai eljárást kezdeményez az ügyben.

De ez már nagyon nem tetszett Tóbiás Józsefnek, aki úgy is, mint az MSZP pártelnöki posztjának várományosa, előbb közleményt adott ki, majd az ATV-ben is reagált párttársa szavaira. „Mindaz, amit Szanyi Tibor mondott, és ahogyan mondta, az méltatlan az MSZP elmúlt 25 évéhez.” – fogalmazott, hozzátéve: nagyon a határán van, hogy azt kérje adott képviselőtársaitól, hogy ha nem tudnak segíteni, inkább nem beszéljenek. Tóbiás szerint egyébként Szanyi Tibor az eszmecsere hatására megértette, hogy a médiában nem önmagát, hanem a Magyar Szocialista Pártot képviseli.

Amire Kálmán Olga megkérdezte Tóbiástól, hogy mikor beszélt Szanyival, majd a válasz elhangzását követően megemlítette, hogy ha előző nap délután, akkor még annál is nagyobb a baj, mert Szanyi később a Klubrádióban zökkenőmentesen folytatta a keménykedést.

Úgyhogy Tóbiásnak még egy picit gyúrnia kell az erős kezű pártelnök szerepére.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.