valasz.hu/itthon/jovo-szeptemberben-mar-egy-fesztivalon-szeretne-szerepelni-41178

http://valasz.hu/itthon/jovo-szeptemberben-mar-egy-fesztivalon-szeretne-szerepelni-41178

Nem egy, hanem mindjárt kettő elnöke lesz az MSZP-nek

/ 2014.06.02., hétfő 19:10 /

És nem Kovács László az egyik, meg nem Molnár Gyula a másik.

Tóbiás József most alkalmasabb arra, hogy az MSZP következő elnöke legyen – derül ki Botka László, a 168 Órának adott interjújából. De Botka se maradna pozíció nélkül: ő nem a pártelnöki, hanem egy megerősített választmányi elnöki posztot pályázna meg az MSZP júliusi tisztújításán. A tervezett munkamegosztás szerint az elnök a párt építéséért lenne felelős, a választmányi vezető pedig csapatával kidolgozná, hogyan nézzen ki a 2018 utáni, demokratikus Magyarország. Botka szerint a baloldali pártok szoros egységét a ciklus közepéig ki kell alakítani.

Az épp ma a múltnak átadott hetiválasz.hu-n indított szavazásunk eredménye ezek szerint nem befolyásolja az MSZP döntéshozóit, mivel a voksolásunkon a „Mindegy” kategóriára szavaztak az „Ön szerint ki lesz az MSZP következő elnöke?” kérdés megválaszolói.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.