valasz.hu/itthon/buda-gardens-ugy-lazar-verengzest-rendezett-a-miniszterelnoksegen-129175

http://valasz.hu/itthon/buda-gardens-ugy-lazar-verengzest-rendezett-a-miniszterelnoksegen-129175

Nem kéne megállni a vörös csillagnál: le Zoltai Gusztávval is!

/ 2017.03.21., kedd 20:25 /

„Szeretnénk megvédeni azok emberi méltóságát, akiknek a személyes érzéseit kifejezetten sérti bármelyik önkényuralmi jelkép használata” – indokolta ma Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter a lex Heineken néven elhíresült törvényjavaslatot a nagylaki lakossági fórum előtt.

A vita jogi részleteibe nem mennék bele; kolléga délelőtt megtette helyettem is. Viszont ha már a téma fent van, hadd vegyem komolyan az antikommunista lendületet: szeretnék javaslatot tenni. Ugyanis ismerek a Heineken-csillagnál is fájóbb, sokak „érzéseit kifejezetten sértő”, ősöreg „önkényuralmi jelképet”: Zoltai Gusztáv az, volt munkásőr és MSZMP-tag, jelenleg a Miniszterelnökséget vezető miniszter (vagyis a fent idézett Lázár János) tanácsadója. Mostanában gyakran fotózzák a Magyarország Kormánya felirat alatt.

Zoltai Gusztáv magyar kormányzati környezetben

Zoltai Gusztáv magyar kormányzati környezetben

Schmidt Mária sokat idézett publicisztikája óta már vagy négyszer (itt, itt, itt és itt) vetettük fel, hogy nem értjük, mit keres Zoltai kormányközeli pozícióban, egy magát kereszténydemokratának, nemzetinek, konzervatívnak és antikommunistának tartó kabinet idején.

A Heineken-csillag után elővehetné valaki a régi elvtársat is!

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.