A jegyzőkönyv kedvéért: Nem lesznek Heti Válasz-osok a Magyar Krónikában

/ 2014.01.07., kedd 16:00 /

Noha hétfőn érintett szerzőink többsége különböző megkeresésekre elmondta, hogy nem fog részt venni a Magyar Krónika című új kiadvány szerkesztőségében, néhány kommentfolyamban továbbra is találgatják a Heti Válasz és a májustól induló lap „viszonyát”.

Az online közvéleményt hétfő reggel óta izgalomban tartó Magyar Krónika című folyóirat kiszivárgott szerkesztői felkérő levelében három szerzőnk (Osztovits Ágnes, Ablonczy Bálint, Stumpf András) illetve a főszerkesztő Borókai Gábor neve szerepelt.

Napközben a Cink és a VS kérdéseire válaszolva nagyjából kiderült, ám hogy a Vastagbőr blog is megnyugodjon, itt is jelezzük: Heti Válasz-os újságíró nem fog részt venni az új sajtótermék előállításában.

Osztovits Ágnes nyilatkozata itt, Stumpf Andrásé itt, Ablonczy Bálinté itt, Borókai Gáboré pedig itt olvasható.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.