Nemzetbiztonsági kockázat a Parlamentben

/ 2018.05.08., kedd 12:00 /

Emlékeznek még Zaid Naffára? Ő az a jordániai tiszteletbeli konzul, akivel kapcsolatban a Terrorelhárítási Központ 2016-ban kockázatokat tárt fel – másképp fogalmazva: megbukott az átvilágításon –, miután honosítási kérelemmel fordult a kormányhivatalhoz. Ez azonban nem akadályozta a tavaly januárban elhunyt, az FBI által körözött Gaith Pharaonnal is jó kapcsolatot ápoló, régóta Magyarországon élő „diplomatát”, hogy az elutasítás után Semjén Zsolttal és Áder Jánossal is együtt mutatkozzon.

Úgy tűnik, a Fidesz újabb kétharmada nem ártott a barátságnak, az Országgyűlés mai alakuló ülésén ugyanis a Naffa-ügyet felgöngyölítő Demeter Márta LMP-s képviselő lefotózta a parlamenti ülésterem erkélyén, diplomaták között helyet foglaló tiszteletbeli konzult.

Alább a kép, Naffa jobbról a második:

Forrás: Demeter Márta/LMP

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.