valasz.hu/itthon/altalanos-drogteszt-rogan-antal-ujabb-reszleteket-arult-el-107455

http://valasz.hu/itthon/altalanos-drogteszt-rogan-antal-ujabb-reszleteket-arult-el-107455

Nincs megállás: Mészárosék vinnék az Echo Tv-t, Habonyék is robbantanak

/ 2016.10.29., szombat 15:00 /
Nincs megállás: Mészárosék vinnék az Echo Tv-t, Habonyék is robbantanak

A Mediaworks megvétele után az Echo Tv is Mészáros Lőrinc közelébe kerülhet. Habony Árpád köre pedig az ellen-Blikk felépítésén dolgozik.

A Népszabadságot kiadó Mediaworks megvétele után az Echo Tv is Mészáros Lőrinc közelébe kerülhet. Habony Árpád köre pedig az ellen-Blikk felépítésén dolgozik – derül ki a csütörtöki Heti Válaszból.

Még idén elindulhat a német Bild mintájára készülő, óriásformátumú, nyomtatott Ripost. Illetve: a Habony Árpád miniszterelnöki tanácsadó törekvéseit ismerő forrásaink azt sem zárják ki, hogy zöldmezős beruházás helyett végül a Bors „bevétele” lesz a megoldás. Pallagi Ferenc bulvárpápa legalábbis már bejelentette, hogy a következő év első napjától távozik a Blikk-konkurens napilap, illetve a Kisalföldet és a Délmagyarországot egyaránt kiadó Lapcom éléről. Forrásaink szerint ez a korszakváltás torkollhat majd eladásba, ha a külföldi tulaj is úgy akarja.

A megyei lapok többségét egyébként Heinrich Pecina már begyűjtötte a Mészáros Lőrinc-közeli Opimus Press által megszerzett Mediaworks ernyője alá. Minden adva van tehát ahhoz, hogy a több tízezres példányszámú vidéki újságok hírrovatai a Magyar Idők mutációjaként fussanak tovább – Liszkay Gábor szakmai felügyelete alatt. A Mészáros–Liszkay-kör tudomásunk szerint a Széles Gábor-féle Echo Tv-t is szeretné megszerezni.

 

 

Mi a helyzet az úgynevezett médiaegyensúllyal? Van-e még szabad mozgás ezen a piacon, vagy minden átalakulást „odafentről” vezényelnek? Igaz-e, hogy csupán gazdasági kérdés egy-egy lap bedöntése/életben tartása? Gigantikus médiapiaci körkép az október 27-i Heti Válaszban.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.