valasz.hu/itthon/nem-is-gondolta-volna-ki-penzeli-az-uj-luxusszallot-a-lanchidnal-120600

http://valasz.hu/itthon/nem-is-gondolta-volna-ki-penzeli-az-uj-luxusszallot-a-lanchidnal-120600

Nincs több titok a Hír TV-nél

/ 2018.05.08., kedd 08:35 /

Június 1-től a nyilvánosság számára is elérhetővé teszi a hivatalos nézettségi adatait a Hír TV. A csatorna közleménye szerint erre azért van szükség, hogy „tovább erősítse médiapiaci helyzetét”, illetve azért is, mert „hír- és közéleti csatornaként elsődleges feladata, hogy valamennyi 18 évnél idősebb nézőt tájékoztassa”.

„A Hír TV nézettségnövekedésére jellemző, hogy amíg 2015 áprilisában a csatorna átlagos közönségaránya 1% volt (az említett célcsoportban), addig ez a szám 2018 áprilisára 2,7%-ra növekedett. A 2011 óta rendelkezésre álló nézettségi adatok szerint ez volt a televízió legnézettebb hónapja” – folytatódik a közlemény. A Hír TV jelenleg a 10. legnézettebb magyar csatorna a teljes hazai televíziós piacon; műsoraival ebben az évben január 1. és április 30. között naponta átlagosan 1 millió 163 ezer nézőt ért el.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.