Nő a lottó ára: itt az új díjtáblázat!

/ 2010.01.06., szerda 12:09 /

A társaság közlése szerint ugyanakkor a nyertesek is több pénzt vihetnek haza.

A Szerencsejáték Zrt. közleményében azt írja, hogy "elsősorban a megnövekedett szervezési-, gyártási- és működtetési költségek (pl. az energia-, és alapanyag árak drágulása) miatt 2010. február hónaptól kénytelen mérsékelten - az eddigi 200 forintról 225 forintra - emelni a három lottójáték részvételi díjait."

A Társaság a díjemelést a heti érvényességű játékokra vonatkozóan az Ötöslottó esetében első alkalommal február 7-én (vasárnap), a Hatoslottónál február 8-án (hétfőn), a Skandináv lottón pedig február 11-én (csütörtökön) érvényesíti. Az öthetes játékoknál az emelt díjat - január 10-től: Ötöslottó, január 11-től: Hatoslottó, illetve január 14-től: Skandináv lottó - kell fizetni.

A társaság közlése szerint a részvételi díj emelkedésével arányosan növekedni fognak a nyeremények is. Előzetes becslések szerint például az Ötöslottó kéttalálatosai 100-150 forinttal, a háromtalálatosok akár 1000 forinttal is felülmúlhatják a jelenleg szokásos nyereményeket.

Nagyításért kattintson a képre!

 

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.