Nyáry Krisztián elmondja, milyen bort ajánl a digitális Heti Válasz olvasása mellé

/ 2018.06.17., vasárnap 19:00 /
Nyáry Krisztián elmondja, milyen bort ajánl a digitális Heti Válasz olvasása mellé

A Líra Könyv Zrt. kreatív igazgatói posztját is betöltő sikerszerző úgy látja: a nyomtatott Heti Válasz megszűnésével, valamint az Opera és a Petőfi Irodalmi Múzeum elleni támadásokkal épp kihúzzák a szellemi talajt a konzervatívok lába alól.

 

„A könyvhéten összefutottam egykori egyetemi professzorommal, aki nagy támogatója az Orbán-kormánynak. Ő mondta, hogy az általa géniuszként tisztelt miniszterelnök biztosan nem tudja, mi történik a kultúrában. Nem kezdtem el mondani neki, hogy vélhetőleg pontosan tudja. Így is láttam, mennyire felzaklatja, hogy az övéi támadják a minőségi kultúrát.” Nyáry Krisztián szerint a párthű orgánumok nem pótolják az űrt, „a konzervativizmus ugyanis értékrend. Nem párthűség.”

 A sikerszerző a könyvhéten borokhoz ajánlott könyveket, most a Heti Válasz friss, kizárólag digitálisan megjelent számához – amelyben a vele készült nagyinterjú is olvasható – ajánl bort. Csak egy kattintás!

 

 

Felhívás!
Ha szeretné támogatni lapunk újraépülését, kérjük támogassa szerkesztőségünket a Heti Válasz Kiadó Kft. 11794008-20532422-es bankszámlaszámon.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.