Őfelsége nagykövete a Heti Válasz szerkesztőségében!

/ 2018.06.03., vasárnap 18:00 /
Őfelsége nagykövete a Heti Válasz szerkesztőségében!

Látogatást tett lapunknál Iain Lindsay. A brit nagykövet elképzelhetetlennek tartja, hogy Milo-féle figurákat brit kormánykörök meghívjanak magukhoz, de mint mondta, „nem vagyunk egyformák”. Nagyinterjúnk a csütörtöki Heti Válaszban.

Nem tartja túl keresztényinek annak méricskélését, melyik politikai vezetőnek miért nincs gyereke – mondta el Iain Lindsay érdeklődésünkre a Heti Válasz szerkesztőségében tett látogatásán. A brit nagykövet arra reagált így, hogy Novák Katalin Fidesz-alelnök nemrég egy konferencián többek között Theresa May brit miniszterelnök gyerektelenségének tényét állította szembe Orbán Viktor magyar miniszterelnök ötgyerekességével. A britek viszonya a magyar kormánnyal ettől függetlenül jó, baráti és szövetségesi: azt is barátilag jelezték Orbánéknak, hogy a CEU-nak szerintük maradnia kell Budapesten.

 

 

 

 

A teljes nagyinterjú a május 31-i Heti Válaszban olvasható. Lapunk elektronikus formában a Digitalstandon kapható.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.