new.valasz.hu/itthon/mennyire-uthetik-meg-a-fideszt-a-semjen-es-kosa-ugyek-127829

http://new.valasz.hu/itthon/mennyire-uthetik-meg-a-fideszt-a-semjen-es-kosa-ugyek-127829

Ők finanszírozzák a Momentumot! Megszólal a két magyar üzletember

/ 2017.08.06., vasárnap 07:00 /
Ők finanszírozzák a Momentumot! Megszólal a két magyar üzletember

Hetek óta téma a politikai „piacon”, hogy kik finanszírozzák a Momentumot. A kérdések csak sokasodtak, miután az új párt nagyszabású, ám ráfizetéses nyári közéleti fesztivált szervezett Bodajkon. A csütörtöki Heti Válaszban két magyar nagyvállalkozó elismeri, hogy aktívan támogatja a „nolimpiás” alakulatot.

A magyar pártpénzek átláthatatlansága ismeretében nem feltétlenül méltányos dolog tetemre hívni az alig néhány hónapja aktív Momentumot. Ezzel együtt érdekes, ki és miért támogatja Fekete-Győr Andrásékat.

A Heti Válasz most megtalálta azt a két magyar nagyvállalkozót, akik nemcsak támogatásuk okairól beszélnek, hanem azt is elmondják, milyen politikai irányt ajánlanak a Momentumnak. Merthogy ebben a kérdésben alapvető dilemmával szembesül az új párt. Mi szól az MSZP–DK-n kívüli ellenzéki világot tömörítő „Új Pólus” terve mellett és ellen?

 

.

 

Exkluzív háttér az augusztus 3-i Heti Válaszban. Lapunk elektronikus formában a Digitalstandon is kapható.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.