valasz.hu/itthon/mellar-tamas-kemenyebben-ellenzem-a-bevandorlast-mint-a-fidesz-127684

http://valasz.hu/itthon/mellar-tamas-kemenyebben-ellenzem-a-bevandorlast-mint-a-fidesz-127684

Több fontos üzletemberről is kiderült: szt tiszt volt

/ 2011.03.16., szerda 14:19 /
Több fontos üzletemberről is kiderült: szt tiszt volt

Miután a múlt héten egy negyvenfős listával cáfoltuk azt a közvélekedést, amely szerint az állampárti rendszer szigorúan titkos tisztjei jobbára elhunyt vagy napjainkban már nem tevékeny idős emberek lennének, a holnap utcára kerülő Heti Válasz újabb hat (ma is aktív) prominens kilétét fedi fel.

Ezúttal olyan egykori szt tiszteket azonosítunk be, akiknek eddig ismeretlen volt a neve, mivel a szigoruantitkos.hu honlapot létrehozó kutatók csak néhány személyes adatukat (édesanyjuk neve, születési idejük, egyebek) tudták publikálni. Korábban a Magyar Nemzet ugyanezt a „névtelen" lajstromot használva leplezte le a Gyurcsány-kormány külügyi államtitkáraként jegyzett Fekszi Mártát.

A március 17-i Heti Válasz tehát szt számot, rendfokozatot, szolgálati adatokat és jelenkori, közelmúltbeli tevékenységet rendel az alábbi hat személy neve mellé: Bokor Pál, az APEH 1988 és 1998 közötti elnökhelyettese (a Gyurcsány-kormány idején az állam egyik vadásztató-vállalataként ismert Bakonyerdő Zrt. igazgatósági tagja, jelenleg az évi egymilliárd forintos árbevétel fölött teljesítő Saldo Pénzügyi Tanácsadó Zrt. egyik kulcsfigurája); Szedlacskó Zoltán, az SZDSZ-hez egykor közel álló üzletember (a Malév, a BKV és a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. volt igazgatósági tagja, aki még a '90-es években azzal szerzett hírnevet, hogy a Tocsik Mártának juttatott sikerdíjból az általa vezetett Kárpát Holding Kft. is részesült); Antal Gábor, a XXII. kerületi önkormányzat által fenntartott Klauzál Gábor Budafok-Tétényi Művelődési Központ vezetője; Gonda György, a Nemzetközi Üzleti Főiskola (IBS) vezetéstudományi tanszékének első embere; Blaskovits Ferenc, az elmúlt húsz évben a kormányzati szférának is dolgozó, évi közel 100 millió forintos árbevételű Press&Inform Public Relations Kft. vezetője; Kishonti László, a K&H Pannonlízing Pénzügyi Zrt. szabályozási igazgatója.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.