Orbán levelet írt Simicskának!

/ 2018.01.07., vasárnap 18:00 /
Orbán levelet írt Simicskának!

Hétvégi visszatekintő: 2018 első hetének legnépszerűbb írásai a Válasz.hu-n!

„Mindig apámhoz fordul a Fidesz, amikor nagy bajban van” – írta Simicska Ádám az imént a Facebookra. Képet is csatolt.

Simicska Ádám szövege akkor is vicces, ha a Fidesz nemhogy bajban nincs, de a kétharmad is simán meglehet tavasszal. Hogy a Kubatov-listáról felejtették-e el lehúzni Simicska Lajost, vagy szándékos fricska a miniszterelnöki levél, nem tudhatjuk, de kifejezetten szórakoztató, hogy Orbán Viktor a lassan három évvel G-nap után levélben kér pénzt Simicskától.

Egyenlevélben.

Ugyanolyanban, amelyben kér a Soros elleni harcra minden fideszestől. Csekk mellékelve.

Simicska vélhetőleg nem fog pénzt küldeni a Fidesznek, ami nem meglepő. Az annál érdekesebb, hogy nem öntötték még el a Facebookot a feladott csekkek igazoló szelvényéről készült telefonos fotók.

Van ugye a kormánynak népes médiahada: Echo TV, Origo, Figyelő, 888, Magyar Idők, TV2. Mindenhol rettenthetetlen harcosokkal, akik sosem restek felvenni a küzdelmet Soros György ellen – amiért persze fizetést is felvehetnek.

Aztán most, amikor nem venni kellene a pénzt felfele, hanem fordítva, adni – nem látom a csekkfotókat.

Pedig tényleg érdekelne, saját konyhapénzéből mennyivel járul hozzá hazánk Soros ellenében való megvédésének sürgető feladatához fenti termékek vezető- és szerzőgárdája.

Ha a veszély akkora, ahogy a miniszterelnök írja, akkor bizony annak mindent alá kell rendelni, nemde? Utazást, új hangszert, autót, bármit. Mert mik ezek a javak, ha a haza elvész? Semmivé válnak mind!

Remélem tehát, hogy a tisztelt kollégák nem elégszenek meg néhány odahajított ezressel. Ebben a történelmi, sorsdöntő helyzetben százezres befizetés minimum indokolt! Persze ha igazán komolyan vesszük Magyarország miniszterelnökét: inkább milliós.

Várom a fotókat.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.