valasz.hu/itthon/feneketlen-tavi-ingatlanugy-lazar-janos-900-millios-mutyiba-tenyerelt-bele-felsikerrel-129166

http://valasz.hu/itthon/feneketlen-tavi-ingatlanugy-lazar-janos-900-millios-mutyiba-tenyerelt-bele-felsikerrel-129166

Orbán Viktor a saját portáján sepreget

/ 2010.02.03., szerda 12:31 /

A Fidesz pártelnöke elegáns szövetkabátban, öltönynadrágban és fekete félcipőben serénykedett a seprűvel vidéki házának teraszán.

Orbán Viktor mindennapi életének apró megpróbáltatásait is megosztja rajongóival a már 7487 támogatót számláló facebookos oldalán.

A közösségi portálon múlt hét óta jelen lévő profil legújabb albumában egy ötdarabos képsorozatban tudatja a nagyközönséggel, hogy a zord időjárás őt sem kímélte meg a havazás viszontagságaitól: felcsúti házának udvarán seprűvel vette fel a harcot a hótakaróval.

A Fidesz pártelnöke elegáns szövetkabátban, öltönynadrágban és fekete félcipőben serénykedett a seprűvel vidéki házának teraszán, bár a munka a eredménye és hóeltakarítás további szakaszai sajnos már nem láthatóak a képeken.

Az albummal kapcsolatban 185 rajongó fejezte ki tetszését és több százan kommentálták is. A hozzászólások közt a „Hajrá Magyarország, hajrá magyarok, hajrá elnök úr"-féle bejegyzések mellett sokan ajánlották az ellenzék vezetőjének seprű helyett a hókotrásra alkalmasabb hólapátot.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.