valasz.hu/itthon/itt-a-madaras-adidas-eletkepes-lehet-e-egy-nemzeti-sportmarka-129214

http://valasz.hu/itthon/itt-a-madaras-adidas-eletkepes-lehet-e-egy-nemzeti-sportmarka-129214

Orbánnal kormányozna az MSZP-s Suchman

/ 2012.07.11., szerda 14:35 /
Orbánnal kormányozna az MSZP-s Suchman

Az MSZP-nek nagykoalíciót kellene kötnie a Fidesszel két év múlva, ha a szocialisták nem tudják megnyerni a választásokat - lepi meg a közvéleményt Suchman Tamás.

Fotó: Todoroff Lázár

Az MSZP-nek nagykoalíciót kellene kötnie a Fidesszel két év múlva, ha a szocialisták nem tudják megnyerni a választásokat – lepi meg a közvéleményt Suchman Tamás a holnap utcára kerülő Heti Válaszban. A pártjában többszörös „királycsináló" szoci veterán múlt héten Horn Gyula 80. születésnapi ünnepségén tűnt fel újra.

„A cél természetesen az, hogy a következő választásokon győzzön az MSZP. Amennyiben ez mégsem sikerülne, de mondjuk fej-fej melletti eredmény születik, akkor pedig el kellene gondolkodni egy olyan megoldáson, amilyet a németek is alkalmaznak" – fogalmaz Suchman. Kérdésünkre, hogy nagykoalícióról beszél-e, így válaszol: „Igen. Ha Magyarország érdeke azt kívánná, hogy koalícióban legyünk a Fidesszel, akkor azt kellene tenni. Azt ugyanis semmiképpen sem tudnám elfogadni, hogy a szélsőjobboldal szervezze meg az országot, hogy a Fidesz velük legyen kénytelen összefogni. Suchman emellett „nagyon korrekt, méltó levélnek" tartja az Orbán Viktor által Horn Gyulának küldött születésnapi köszöntőt is.
Miközben Mesterházy Attila MSZP-elnök még a nagykanizsai menóra megrongálásában is igyekezett a kimutatni a Fidesz felelősségét, Suchman nem antiszemitázza Orbán pártját: „Elolvastam a kormány és a köztársasági elnök nyilatkozatait a Schweitzer-ügyben, ezért nyugodtan várhatom, hogy a jövőben is mindent megtesznek az antiszemitizmus és a szélsőjobb ellen. Lesz egyébként két javaslatom is a témában. Egyrészt több mint 1300 zsidó temető van Magyarországon, a pusztítás ezek egyikében-másikában szörnyű, törnek-zúznak egyszer itt, egyszer ott... Nincs pénzünk arra, hogy ezt mind rendbe tegyük, sok helyen meghalt már utolsó zsidó testvérünk is."

Az interjút a Heti Válasz július 12-én megjelenő számában, vagy a Digitalstandon keresztül megvásárolva olvashatják.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.