Őrizetbe vették a tavalyi Pride-on papnak öltözött férfi támadóját

Válasz.hu / 2015.07.22., szerda 18:09 /
Fotó: Andrea Francesco Ermanno Giuliano Facebook-oldala

Fotó: Andrea Francesco Ermanno Giuliano Facebook-oldala

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitánysága súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást P. Marcell 26 éves boldvai lakos ellen – adta hírül a police.hu.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2015. július 20-án 1 óra 30 perckor a Budapest IX., Balázs Béla utca és Sobieski János utca kereszteződésében előzmények nélkül egy alkalommal megütötte a sértettet, aki sajtóhírek szerint azonos Andrea Francesco Ermanno Giulianóval. Giuliano a tavalyi budapesti Pride-on reverendában jelent meg, táblájára pedig Nagy-Magyarországot és péniszt rajzolt.

Az orvosszakértői vélemény szerint a tegnapelőtti támadásban a sértett 8 napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

P. Marcellt a nyomozók rövid időn belül beazonosították, majd elfogatóparancsot adtak ki ellene. A gyanúsítottat egy nappal később, 2015. július 21-én 10 óra 25 perckor a Budapest VIII., Tolnai Lajos utcában elfogták és előállították a rendőrök a kerületi rendőrkapitányságra.

A férfi gyanúsítotti kihallgatását követően őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatásának indítványozását.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.