valasz.hu/itthon/jeszenszky-figyelmezteti-orbanekat-inkabb-merkel-mint-putyin-120137

http://valasz.hu/itthon/jeszenszky-figyelmezteti-orbanekat-inkabb-merkel-mint-putyin-120137

Pálinkázós hétvége – pénz nélkül

/ 2015.05.08., péntek 16:58 /

Ugyan már csütörtök óta tart a Pálinkafesztivál Budapesten, a Városháza Parkban, de messze még a vasárnapi zárás. Ráadásul az se baj, ha a pénztárcát otthon hagyjuk.

Na, nem azért, mert esetleg ingyen kupicázhatunk, vagy kóstolhatunk például fűszeres almatortát pálinkakrémmel, pálinkás csokiszeletet és libamájpástétommal töltött pitét karamellizált almakarikákkal, hanem mert a látogatók a most debütáló hellopay kártyával fizethetnek. Nincs sorban állás, nincs várakozás, ugyanis a kártyák a regisztrációt követően bármely faházban feltölthetőek.

De más változás is van. Például, hogy nincs kerítés, így nem kell belépőt fizetni, viszont jelentősen megszaporodott a pálinka-kínálat: több mint harminc főzde mintegy ötszáz féle párlatát kínálja (köztük az Év Almapálinkáját, amit itt kóstolhat meg először a nagyérdemű). És az italokhoz társulnak a harapnivalók: lesznek mangalica különlegességek, lesz prebiotikus Kolbice újdonság, kitelepül a Hachapuri grúz étterem, és nem maradhat el a császármorzsa sem. Felsorakoznak a kézműves édes és sós sütik, valamint az almás pite és almatorta variációk, tekintve, hogy az idei „év gyümölcse” az alma – főleg kortyolva, de azért étkek formájában is.

További hasznos részletek a fesztivál honlapján olvashatók.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.