Párizsban vagyok és félek - kétségbeesett üzenetet küldött haza a magyar főszerkesztő

/ 2018.05.25., péntek 09:00 /

Sokkoló! Migráns terroristák tartják rettegésben a Párizsban rekedt Gábor Lászlót, értesüléseink szerint a TEK mégsem tesz semmit az Origo főszerkesztőjének kimenekítése érdekében.


"Nehéz megfogalmazni, hogy hol van az a határ, ami előtt az ember még nem fél; és hol található az, ami után már igen. Nálam most jött el ez a pillanat. Párizsban vagyok és félek." Ezt a kétségbeesett üzenetet küldte két napja Gábor László, de értesüléseink szerint a Terrorelhárítási Központ (TEK) még ma sem tette meg a szükséges lépéseket. Az Origo Párizsban rekedt főszerkesztőjének részletes üzenetéből pedig kiviláglik: négyezer migráns terrorista ejtette fogságba a francia fővárosban.

"Amikor múlt szombaton egy újabb migráns gyilkolt Párizsban – elvágta egy járókelő torkát, négyet megsebesített –, már nem tudtam magam tovább meggyőzni, hogy rend lesz Franciaországban" - írja Gábor László, akit a felismerés után feltételezhetően Soros György magyarországi zsoldosai kényszerítettek fel egy párizsi gépre Ferihegyen, hogy a "radikális muszlimok" karjaiba lökjék. (Gábor üzenetében elismeri, hogy korábban önszántából évi három-négy alkalommal is ellátogatott Párizsba focimeccset nézni, ám a felismerés után az önkéntes utazás lehetőségét szakértőink egybehangzóan kizárták.)

Értesüléseink szerint a TEK nemhogy nem akadályozta meg Gábor László Párizsba kényszerítését: a szervezet továbbra is késlekedik a kimenekítési terv elkészítésével, végrehajtásával.

Márpedig ide Szabó Dezső örökérvényű sora kívánkozik: minden magyar felelős minden magyarért.

Egy emberként követeljük tehát: szabadítsák ki végre Gábor Lászlót!

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.