Puzsér Róbert leszerződött a Magyar Nemzethez!

/ 2015.04.09., csütörtök 15:46 /

Nemrég terjedelmes interjút adott a Magyar Nemzetnek, a mai lapszámtól pedig önálló rovattal jelentkezik a napilapban Puzsér Róbert. 

Cinkos, aki néma címmel jegyzetet írt a mai Magyar Nemzetben Puzsér Róbert. Amint D. Horváth Gábor főszerkesztőtől megtudtuk, nem egyedi esetről van szó, hanem a bulvárvilág ostorozásáról elhíresült publicista mostantól minden csütörtökön önálló rovattal jelentkezik a polgári napilapban. A szerző az első alkalommal az iszlám térhódításáról, az afrikai keresztények lemészárlásáról, „az Echo TV és az ATV által határolt pocsolyán kívül” létező világról ír, melyben „valódi tétre mennek a dolgok, valódi életek forognak kockán, nem az, hogy ki fasiszta és ki kommunista, ki Trianon-sérült és ki holokausztsérült”.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.