Rekontra: az Éden Hotel-erőszak sértettje visszavág a TV2-nek

/ 2015.07.16., csütörtök 14:46 /
Rekontra: az Éden Hotel-erőszak sértettje visszavág a TV2-nek

Még meg sem jelent az Éden Hotel-erőszak sértettjével készült eheti interjúnk, a TV2 már nyilatkozatot adott ki az ügyről és öncenzúrára igyekezett rávenni a sajtót. Most Stumpf Nóra vág vissza a csatorna közleményére.

Az előző részek tartalmából: a Heti Válasz interjút készít Stumpf Nórával, az Éden Hotel-ügy sértettjével. Írásunk előzetese szerda reggel kikerül honlapunkra. Erre a tv2 még aznap közleményben reagál. Közben az Index médiablogja megírja: a csatorna munkatársa felhívta telefonon, hogy ne merészelje utánközölni Stumpf Nóra állításait. Ezt a Válasz.hu is feldolgozza. Aztán a sajtó más zugaiban is felháborodást szül a TV2 eljárása.

Megkerestem hát Stumpf Nórát, hogy kommentálja a tegnapi közleményt, melyben a csatorna zsarolást emleget, és azt állítja, egykori játékosa az ügyvédjével sem volt őszinte, és a be nem mutatott felvételek nem az ő igazát támasztják alá. Interjúalanyom válasza a következő:

„Bevallom őszintén, nem lep meg a TV2 nyilatkozata, sem pedig az, hogy véleményem szerint mintegy »megfenyegette« a sajtót. Eddig is tudtam, hogy harcom a TV2-vel nem más, mint Dávid és Góliát harca. A TV2 mostani megnyilatkozása és eljárása önmagáért beszél, teljes képet ad azok számára is, akik esetleg kételkedtek bennem, hogy miként kezelte a csatorna a Costa Rica-i helyzetemet. Véleményem szerint most már mindenki kételye eloszlott. A teljesség kedvéért még utoljára annyit szeretnék elmondani, hogy nem én kerestem a nyilvánosságot, eddig is a sajtó keresett meg engem, mely, úgy tűnik, sokkal humánusabban kezelte a problémámat, mint maga a csatorna. Az a csatorna, amelyik rendkívül érzékeny a jó hírnevére, miért nem volt érzékeny az én emberi jogaimra? Köszönöm mindenki együttérzését, és egyben kérem megértésüket, hogy legközelebb már csak a jogerős bírósági döntést követően szeretnék nyilatkozni.”

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.