valasz.hu/itthon/partot-alapit-es-a-parlamentbe-keszul-a-magyar-szcientologusok-exelnoke-122280

http://valasz.hu/itthon/partot-alapit-es-a-parlamentbe-keszul-a-magyar-szcientologusok-exelnoke-122280

Saját maga szerint is túl sok hatalma van már Lázárnak

/ 2015.02.23., hétfő 20:05 /

„Erőmet, képességeimet, tudásomat messze meghaladó mértékű portfóliót szánt nekem a miniszterelnök úr miniszterként. Nagyon várom már, hogy leadhassak a portfóliómból, és ne újakat kapjak.”

Ezt a meglepő választ adta ma Lázár János, Miniszterelnökséget vezető szuperminiszter Szél Bernadettnek, aki megpróbált volna információkhoz jutni a szövevényes MET-ügyben. A MET egy gázkereskedelemben utazó cég, amely igen kedvező helyzetbe került a hazai földgázpiacon, és óriási hasznot termel tulajdonosainak, miközben nem pontosan érthető, mi szükség van a közbeiktatására.

Szél Bernadett arról érdeklődött volna Lázárnál, hogy az MVM-től a MET-hez átáramló menedzserek nem visznek-e magukkal olyan információkat, amelyek károsíthatják az államot, valamint rákérdezett, hogy a gázüzletet miért szervezték ki egy szerinte „Orbán-közeli” céghez.

Erre válaszolta Lázár a fentebb idézett mondatot, és azt is hozzátette, hogy „energiapolitikai szakértő például nem vagyok”.

Lázár évek óta ütemesen növekvő miniszteri portfóliója a jelek szerint mostanra érte el azt a nagyságot, amikor már ő sem látja át az összes területet, amivel foglalkoznia kellene.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.