valasz.hu/itthon/lofegyverrel-es-fegyverutanzattal-elkovetett-rablasok-alakulasa-1996-2000-kozott-2271

http://valasz.hu/itthon/lofegyverrel-es-fegyverutanzattal-elkovetett-rablasok-alakulasa-1996-2000-kozott-2271

Semmi probléma, Andy Vajna újabb rádiót vett

/ 2018.05.15., kedd 16:30 /

Nagyon kellett már egy újabb frekvencia a médiabirodalomba, mert ami nem nő, az csökken, már ha persze ilyen kapitalista szemmel nézünk a dolgokra rá. Szóval kellett, és lett is: bár az üzlet még április elején köttetett, a Médiatanács csak ma bólintott rá, hogy Andy Vajna cégcsoportjának tulajdonába kerüljön a Kiskunmajsán és Kiskunfélegyházán sugárzó Sirius Rádió. Ahol egy ideje amúgy már a Vajna-féle Rádió 1 szól, de most már hivatalosan is.

Azért a Médiatanácsnak nem lehetett könnyű dolga (dehogynem), hiszen azt kellett mérlegelnie (dehogy is), hogy a Andy Vajna cégcsoportja az újabb bevásárlással nem tesz-e szert túlzott médiapiac erőfölényre. De szerencsére nem, hiszen Andy Vajna csupán a 15 tévécsatornát működtető TV2 Médiacsoport, a Bors, a megyei lapokat kiadó Lapcom Zrt., 30-nál is több rádiófrekvencia, meg a TV2-nek és az ATV-nek is műsorokat gyártó IKO egyik tulajdonosa, szóval nincs itt semmi probléma.

De szerintem jobb lenne, ha most Mészáros Lőrinc jönne a következő médiavásárlással, mert azért legyünk már kicsit tekintettel a Médiatanács tagjainak lelki nyugalmára is.

A bevásárlás mindenféle részletei amúgy a 24.hu-n olvashatók.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.