Soros-sátán-terv? - Ezt benézte a KDNP-s képviselő

/ 2017.10.09., hétfő 17:00 /

A sátán elleni küzdelem keresztény kötelesség címmel emelte fel szavát hétfőn az Országgyűlésben a Soros-terv ellen a KDNP részéről Aradszki András. A politikus kijelentette: a harmadik fatimai titok szerint a sátán egyház elleni legnagyobb támadása a családok elleni támadás lesz. Hozzátette: a nagy európai család elleni támadásban „Soros és elvtársai” fel akarják számolni a nemzetek önállóságát, értékeit, felhígítva a keresztény szellemiségű Európát „idegen migránsok tízmillióinak kényszeres betelepítésével”. A sátán elleni küzdelem pedig keresztény kötelesség – hangoztatta, hozzátéve: a nemzeti konzultáció kiváló lehetőség, hogy véleményt mondjanak az emberek „a sátáni Soros-tervről”. 

Az épületes felszólalásnak egy, ám nem elhanyagolható szépséghibája van: a harmadik fatimai titokban egy árva szó sem esik a család elleni támadásról. Idézzük szó szerint az egykori látnok, Mária Lúcia nővér vonatkozó szavait:

„A két, már korábban elmondott rész után Miasszonyunk bal oldalán, egy kicsit magasabban láttunk egy angyalt, bal kezében lángpallossal; szikrázva lángokat bocsátott ki magából, mintha föl akarná gyújtani a világot; de a lángok kialudtak, amikor találkoztak a Miasszonyunk felénk nyújtott jobbjából áradó sugárzással. Az Angyal jobb kezével a Földre mutatva hangos szóval mondta: »Bűnbánat, bűnbánat, bűnbánat!« Egy igen nagy fényességben, ami Isten, láttunk "valami olyasmit, mintha tükör előtt vonultak volna emberek", láttunk egy fehérbe öltözött püspököt »akiről úgy gondoltuk, ő a Szentatya«. Sok más püspök, pap, szerzetes és szerzetesnő ment föl egy meredek hegyre, melynek csúcsán nagy kereszt állt fatörzsekből, mintha hántolatlan paratölgy lett volna; a Szentatya, mielőtt odaért, egy félig lerombolt, félig düledező városon ment keresztül botladozó léptekkel, fájdalommal és aggodalommal telve imádkozott az út mentén heverő holtak lelkéért; fölérve a hegy tetejére, térdre borult a nagy kereszt lábánál, és egy csoport katona lőfegyverekkel és nyíllal tüzelve rá, megölte őt.

Ugyanígy haltak meg egymás után csoportokban a püspökök, papok, szerzetesek és szerzetesnők, különféle világi emberek, különböző társadalmi osztályokból és állásokból való férfiak és nők. A kereszt két szára alatt két angyal állt, mindegyiknél kristály öntözőkanna, melybe összegyűjtötték a vértanúk vérét, s öntözték vele az Istenhez közeledő lelkeket.”

A titok hivatalos katolikus kommentárja itt elolvasható, de, fájdalom, ebben sincs egyetlen szó sem a sátán család elleni támadásról. Annál több az egyház szenvedéséről a XX. században, illetve a történelem későbbi szakaszában, a bolsevizmus terjedéséről, valamint a II. János Pál pápa elleni merényletről.

Lehet, hogy Aradszki András képviselő magánkinyilatkoztatást kapott, és újabb látnokot tisztelhetünk benne?

Rosta

Sztankóczy András

Találkozunk 2016-ban!

Putyin a székelyeknél − itt a magyar geopolitikai thriller!

Ideges román rohamrendőrök gyűrűjében tízezrek éneklik Marosvásárhelyen: „Mi egy vérből valók vagyunk” – majd elszabadul az erőszak. Ez a nem is olyan távoli jövőben játszódó Máglyatűz – a háború peremén című regény egyik kulcsjelenete. Interjú a David Autere álnéven író szerzővel.

„Siralmas” – itt a Fidesz által beígért elszámoltatás teljes mérlege

Az Andrássy úti palotaper ítélethirdetésével, majd Kocsis István volt MVM-vezér múlt heti felmentésével lényegében lezárult a Fidesz által beígért elszámoltatás. Az egykori célszemélyek közül mára többen NER-barátokká váltak. Nagy elszámoltatási mérleg a március 15-i ünnep miatt már szerdán megjelenő Heti Válaszban.