valasz.hu/itthon/ez-lett-vago-istvan-veszte-33406?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201301

http://valasz.hu/itthon/ez-lett-vago-istvan-veszte-33406?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201301

Soros-sátán-terv? - Ezt benézte a KDNP-s képviselő

/ 2017.10.09., hétfő 17:00 /

A sátán elleni küzdelem keresztény kötelesség címmel emelte fel szavát hétfőn az Országgyűlésben a Soros-terv ellen a KDNP részéről Aradszki András. A politikus kijelentette: a harmadik fatimai titok szerint a sátán egyház elleni legnagyobb támadása a családok elleni támadás lesz. Hozzátette: a nagy európai család elleni támadásban „Soros és elvtársai” fel akarják számolni a nemzetek önállóságát, értékeit, felhígítva a keresztény szellemiségű Európát „idegen migránsok tízmillióinak kényszeres betelepítésével”. A sátán elleni küzdelem pedig keresztény kötelesség – hangoztatta, hozzátéve: a nemzeti konzultáció kiváló lehetőség, hogy véleményt mondjanak az emberek „a sátáni Soros-tervről”. 

Az épületes felszólalásnak egy, ám nem elhanyagolható szépséghibája van: a harmadik fatimai titokban egy árva szó sem esik a család elleni támadásról. Idézzük szó szerint az egykori látnok, Mária Lúcia nővér vonatkozó szavait:

„A két, már korábban elmondott rész után Miasszonyunk bal oldalán, egy kicsit magasabban láttunk egy angyalt, bal kezében lángpallossal; szikrázva lángokat bocsátott ki magából, mintha föl akarná gyújtani a világot; de a lángok kialudtak, amikor találkoztak a Miasszonyunk felénk nyújtott jobbjából áradó sugárzással. Az Angyal jobb kezével a Földre mutatva hangos szóval mondta: »Bűnbánat, bűnbánat, bűnbánat!« Egy igen nagy fényességben, ami Isten, láttunk "valami olyasmit, mintha tükör előtt vonultak volna emberek", láttunk egy fehérbe öltözött püspököt »akiről úgy gondoltuk, ő a Szentatya«. Sok más püspök, pap, szerzetes és szerzetesnő ment föl egy meredek hegyre, melynek csúcsán nagy kereszt állt fatörzsekből, mintha hántolatlan paratölgy lett volna; a Szentatya, mielőtt odaért, egy félig lerombolt, félig düledező városon ment keresztül botladozó léptekkel, fájdalommal és aggodalommal telve imádkozott az út mentén heverő holtak lelkéért; fölérve a hegy tetejére, térdre borult a nagy kereszt lábánál, és egy csoport katona lőfegyverekkel és nyíllal tüzelve rá, megölte őt.

Ugyanígy haltak meg egymás után csoportokban a püspökök, papok, szerzetesek és szerzetesnők, különféle világi emberek, különböző társadalmi osztályokból és állásokból való férfiak és nők. A kereszt két szára alatt két angyal állt, mindegyiknél kristály öntözőkanna, melybe összegyűjtötték a vértanúk vérét, s öntözték vele az Istenhez közeledő lelkeket.”

A titok hivatalos katolikus kommentárja itt elolvasható, de, fájdalom, ebben sincs egyetlen szó sem a sátán család elleni támadásról. Annál több az egyház szenvedéséről a XX. században, illetve a történelem későbbi szakaszában, a bolsevizmus terjedéséről, valamint a II. János Pál pápa elleni merényletről.

Lehet, hogy Aradszki András képviselő magánkinyilatkoztatást kapott, és újabb látnokot tisztelhetünk benne?

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

Hatékony oktatási-nevelési stratégia a cirkuszban

A Fővárosi Nagycirkusz előadásait, valamint különböző programjait látva egyre inkább bebizonyosodik, hogy a cirkusz közösségeket tud megszólítani, gondolkodásra, beszélgetésekre, vitákra sarkalló tartalmakat képes közvetíteni.

Összeomlott a magyar ellenzék – csődbiztos kerestetik

Budapest V. és VIII. kerületében győzelmet remélt az ellenzék a július 8-i időközi erőpróbákon, hiszen a parlamenti szavazáshoz képest egységesebb formában indult – ráadásul a főváros Fidesz-kritikusabb, mint az ország. Aztán jött a feketeleves, illetve a tanácstalanság: jövőre milyen felállásban lenne célszerű „elszenvedni” az uniós és az önkormányzati választást? Részletes háttér a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.