valasz.hu/itthon/ezert-kell-allandoan-sorosozni-125922

http://valasz.hu/itthon/ezert-kell-allandoan-sorosozni-125922

Soros-sátán-terv? - Ezt benézte a KDNP-s képviselő

/ 2017.10.09., hétfő 17:00 /

A sátán elleni küzdelem keresztény kötelesség címmel emelte fel szavát hétfőn az Országgyűlésben a Soros-terv ellen a KDNP részéről Aradszki András. A politikus kijelentette: a harmadik fatimai titok szerint a sátán egyház elleni legnagyobb támadása a családok elleni támadás lesz. Hozzátette: a nagy európai család elleni támadásban „Soros és elvtársai” fel akarják számolni a nemzetek önállóságát, értékeit, felhígítva a keresztény szellemiségű Európát „idegen migránsok tízmillióinak kényszeres betelepítésével”. A sátán elleni küzdelem pedig keresztény kötelesség – hangoztatta, hozzátéve: a nemzeti konzultáció kiváló lehetőség, hogy véleményt mondjanak az emberek „a sátáni Soros-tervről”. 

Az épületes felszólalásnak egy, ám nem elhanyagolható szépséghibája van: a harmadik fatimai titokban egy árva szó sem esik a család elleni támadásról. Idézzük szó szerint az egykori látnok, Mária Lúcia nővér vonatkozó szavait:

„A két, már korábban elmondott rész után Miasszonyunk bal oldalán, egy kicsit magasabban láttunk egy angyalt, bal kezében lángpallossal; szikrázva lángokat bocsátott ki magából, mintha föl akarná gyújtani a világot; de a lángok kialudtak, amikor találkoztak a Miasszonyunk felénk nyújtott jobbjából áradó sugárzással. Az Angyal jobb kezével a Földre mutatva hangos szóval mondta: »Bűnbánat, bűnbánat, bűnbánat!« Egy igen nagy fényességben, ami Isten, láttunk "valami olyasmit, mintha tükör előtt vonultak volna emberek", láttunk egy fehérbe öltözött püspököt »akiről úgy gondoltuk, ő a Szentatya«. Sok más püspök, pap, szerzetes és szerzetesnő ment föl egy meredek hegyre, melynek csúcsán nagy kereszt állt fatörzsekből, mintha hántolatlan paratölgy lett volna; a Szentatya, mielőtt odaért, egy félig lerombolt, félig düledező városon ment keresztül botladozó léptekkel, fájdalommal és aggodalommal telve imádkozott az út mentén heverő holtak lelkéért; fölérve a hegy tetejére, térdre borult a nagy kereszt lábánál, és egy csoport katona lőfegyverekkel és nyíllal tüzelve rá, megölte őt.

Ugyanígy haltak meg egymás után csoportokban a püspökök, papok, szerzetesek és szerzetesnők, különféle világi emberek, különböző társadalmi osztályokból és állásokból való férfiak és nők. A kereszt két szára alatt két angyal állt, mindegyiknél kristály öntözőkanna, melybe összegyűjtötték a vértanúk vérét, s öntözték vele az Istenhez közeledő lelkeket.”

A titok hivatalos katolikus kommentárja itt elolvasható, de, fájdalom, ebben sincs egyetlen szó sem a sátán család elleni támadásról. Annál több az egyház szenvedéséről a XX. században, illetve a történelem későbbi szakaszában, a bolsevizmus terjedéséről, valamint a II. János Pál pápa elleni merényletről.

Lehet, hogy Aradszki András képviselő magánkinyilatkoztatást kapott, és újabb látnokot tisztelhetünk benne?

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

Ingatlanpanama a Feneketlen-tónál? – Lázár János kemény lépésre szánta el magát

Nahát, lesz következménye egy újságcikknek!? Azonnali vizsgálatra utasította a Kormányzati Ellenőrzési Hivatalt (Kehi) Lázár János a Feneketlen-tó melletti telekprivatizáció ügyében, melyet a Heti Válasz tárt fel – tájékoztatta lapunkat a Miniszterelnökség. Közben már csaknem ezren csatlakoztak a Buda Gardens-óriáslakópark elleni petícióhoz.

Hun–magyar rejtély: új nyilatkozatok árnyalják a „szenzációt”

A szegedi genetikusok nagy vihart kavaró szeptember végi bejelentése után először véleményezi átfogóan a hun–magyar rokonság kérdését történész, paleoantropológus és néprajztudós. A csütörtöki Heti Válasz összeállításából kiderül: a kulturális közelségnek több bizonyítéka is van, a csodafegyvernek tűnő genetika viszont épp a lényeget illetően néma.

A magyar szexmilliárdos pere: 45 milliárd forint a tét

Ismét pert nyert a leggazdagabb magyarok között számon tartott szexmilliárdos, Gattyán György cége az adóhivatallal szemben, egyelőre mégsem látszik a történet vége. A tét 45 milliárd forint. Részletes háttér a friss Heti Válaszban.

„Lehet, hogy Orbán nem diktátor” – mondja az MSZP elnöke

Ha a ballib értelmiség lázas messiáskeresésében eljutott Vona Gáborig, ahhoz csak gratulálni tud Molnár Gyula. A szocialisták elnöke eddig másodhegedűs volt, Botka László visszalépése után viszont ő viszi majd a prímet a pártban. Nagyinterjúnk a csütörtöki Heti Válaszban.