heti-valasz.hu/itthon/hoppa-elkezdett-kinoni-a-foldbol-egy-epulet-a-kossuth-teren-123840

http://heti-valasz.hu/itthon/hoppa-elkezdett-kinoni-a-foldbol-egy-epulet-a-kossuth-teren-123840

„Számít, miket mond Gyurcsány?” Márki-Zay szerint nem

/ 2018.03.31., szombat 15:30 /
„Számít, miket mond Gyurcsány?” Márki-Zay szerint nem

„Nem mondtam, hogy Orbán Rákosi. Csak azt, hogy ilyen megfélemlítés nem volt azóta” – állítja Márki-Zay Péter. Hódmezővásárhely polgármestere szerint lényegtelen, miket beszél Gyurcsány Ferenc. Nagyinterjúnk a csütörtöki Heti Válaszban.

„Kutya nehéz, tudom” – válaszolta a Heti Válasznak Márki-Zay Péter, amikor azt tudakoltuk tőle: komolyan arra buzdítja a kiábrándult fideszeseket, hogy például a főváros 12. kerületében a DK-s Bauer Tamásra szavazzanak? Ha ő a legesélyesebb a mérések szerint, akkor az országos ellenzéki kampányolás arcává vált hódmezőhelyi polgármester szerint bizony ez a teendő. Rá voksolni? Miközben Gyurcsány a határon túliak ellen hergel? Miközben káoszt jósol az ellenzék győzelme esetén, meg zavargásokat? – kérdeztük Márki-Zaytól.

„Listán eszembe nem jutna rájuk adni a voksom, de nézzük ezt reálisan: számít, miket mond Gyurcsány Ferenc? A helyes válasz: nem. Ő ugyanis nem lesz miniszterelnök április 9-én. Jóval nagyobb az esélye annak, hogy Orbán Viktor meghatározó politikus lesz aznap is. Ez ellen kell tenni tehát. A győzteskompenzáció miatt pedig ezt csak úgy lehet, ha mindenki, akinek elege van a NER-ből, a legesélyesebb ellenzéki jelöltre szavaz egyéniben, bárki legyen is az.”

 

 

 

 

A teljes nagyinterjút a Heti Válasz március 29-i számában olvashatják. Lapunk elektronikus formában a Digitalstandon is kapható.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.