valasz.hu/itthon/aki-nem-tesz-semmit-annak-kuss-kukorelly-endre-a-heti-valasznak-126197

http://valasz.hu/itthon/aki-nem-tesz-semmit-annak-kuss-kukorelly-endre-a-heti-valasznak-126197

Szarvashibák: mezei fideszes újságírótól féltik Botka Lászlót

/ 2017.09.08., péntek 15:15 /

Molnár Gyula Orbán Viktor legjobb tanítványa. Komolyan. A kormányfő ugye Tusnádon közölte, hogy nekik nem az ellenzékkel, hanem – többek közt – a sajtóval kell megküzdeniük. Erre mit tesz most Molnár? Pont ezt!

Néhány órája rendkívüli sajtótájékoztatót tartott a szocialisták elnöke. Megpróbált újra köteles beszédet gyártani. Az alig nézett kormánypárti propagandatévé műsorában beszélt egy mérsékelt ismertségű, a Pesti Srácoknál dolgozó újságíró, bizonyos Szarvas Szilveszter. Az ő egyik mondatából sikerült levezetnie Molnárnak, hogy:

„Le fogjuk győzni a Fideszt, annak a Botka Lászlónak a vezetésével, akinek a fizikai megsemmisítésével fenyegetnek.”

A szocik elnöke egyúttal minden ellenzéki pártot arra hívott fel, hogy közösen ítéljék el a példátlan fideszes agressziót.

S hogy ez mi volt pontosan? Arra a kérdésre, hogy „Hány Botka László él Magyarországon?”, Szarvas valami barátját idézte az ECHO TV Troll című műsorában. Egyetértőleg idézte a jelek szerint nagyon humoros barátját, aki szerint: „Egy, de egynek sem kellene élnie.” Mármint Magyarországon – ha jóhiszeműek vagyunk, ez annyit jelent, hogy Botka húzzon inkább el innen. Ha rosszhiszeműek, akkor annyit jelent tényleg, hogy dögöljön meg máma még.

Ha utóbbival jópofizott a pesti srác, az szomorú. Szarvashibánál is több. Olyasmi, amiben a médiahatóság meg a bíróság hivatott dönteni. Más halálát kívánni nagy nyilvánosság előtt nyilvánvalóan túlmegy jó néhány civilizációs és jogi határon.

De még ha így lenne is! Mégis ki ez a Szarvas Szilveszter? Politikus? Kormánytag? Képviselő? Fenét. Egy kétségkívül vérfideszes, ám meglehetősen mezei újságíró.

Még csak nem is Bayer Zsolt! Még csak ötös számú párttagkönyve sincs.

Molnár ennek ellenére ágyúval lő Szarvasra. Ami nem csak röhejes. Működésképtelen is.

A lejárató kampányoknak is kell, hogy legyen valami alapjuk. Itt van például az, ahogy a Fidesz nekiment Vonának nyugdíjasügyben. Jó nagy hazugságokat mondtak telefonba, de Vona pártelnök és tényleg írt valamit a nyugdíjasokról a Facebookra. Hogy pont nem sértette meg az összeset, az ebből a szempontból mindegy. Utána olvasni kevesen fognak.

Lényeg, hogy a hazugságnak is kell igazságmag ahhoz, hogy szárba szökkenhessen. Vona ismertsége ráadásul elég nagy, nem adtak neki ajándékot azzal, hogy ismételgették a nevét – ismertségben, ami a politikában érték, nem adhattak már neki sokat. Viszont ártottak rendesen.

Az ismertség a médiában sem rossz ám. Szarvas Szilveszternek eddig mérsékelten volt belőle. Az MSZP most ad neki. Ajándékba. 

S ha még mindig nem lenne elég a magyar abszurdból, emlékezzünk meg arról is, az egész sztorit vajon ki vette észre! Ki vágta meg az Echo TV videóját és töltötte fel a Coubra, ki kezdte el verni a tamtamot és terjeszteni a lehető legmélyebb felháborodással, hogy halálát kívánja Botkának a Pesti Srácok munkatársa?

Nem más, mint Bőtös Botond, alias Csehszlovák Kém!

Kész, ilyen ország tényleg nincs.

Igen, az ifás Bőtösről van szó! Aki annyira érzékeny az emberi életre, aki olyan erkölcsös, hogy a következő szöveget préselte ki magából a fideszesekkel kapcsolatban:

Forrás: Tumblr

Na most, Bőtösnek ezt a szövegét, amely Szarvasénál láthatóan jóval durvább, egyértelműen gyilkosságra vágyó szöveg, akkor a Pesti Srácok hozta nyilvánosságra. Úgy látszik, ezek után Bőtös nem csak gyilkosságra, de revansra is nagyon vágyott. Elég jól sikerült neki: pártelnöki rendkívüli sajtótájékoztató lett a bosszújából.


Utóirat: Mielőtt valaki rácsap, hogy én is érintett vagyok és azért pocskondiázom Bőtöst, mert már rólam is írt csúnyát, nos, nem ezért, de utóbbi igaz. Nem linkelem, de az ifás nemrég hazug rágalmazáshalmazt préselt ki magából egy válaszos írásom apropóján. Írtam is akkor Bodoky Tamásnak, jelezve, hogy Bőtösből ilyeneket bőven kinéztem, de hogy az Átlátszó közölte a fröcsögést, az bizony meglepett. Bodoky többször is hangsúlyozta, hogy semmi köze a fazonhoz, aki csak egy általuk nem szerkesztett blogot vezet a felületükön, de nem az ő alkalmazottjuk, amit ír, az nem az Átlátszó tartalma stb. Szóval letolta magáról, mint valami bűzös bogarat. Mélyen és őszintén megértettem. Ha nem volnék jó kedvemben, most még jobban undorodnék, hogy ez a fazon moralizálhat akárkinek a szintén vállalhatatlan mondatain. De jó a kedvem, úgyhogy inkább csak röhögök ezen a szánalmas abszurdon.  

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

Pancserlehallgatók

Ha a HVG-nek igaza van, a világ legbénább lehallgatói keltenek botrányt Magyarországon.

Őrfi József bátorsága és lelki ereje mindent vitt az idei gálán

Mesébe illő Őrfi József piliscsabai házának története. Nem tündérmesébe, hanem olyan magyar népmesébe, amelyben a hősnek számos próbát kell kiállnia. Az építész-családfő bátorsága és lelki ereje a Média Építészeti Díja idei gáláján mindent vitt. Részletes háttér a friss Heti Válaszban.

Famaffia Romániában – Adjátok vissza az erdeinket!

Egy friss botrány és egy dokumentumfilm is felhívja a figyelmet az Európa utolsó érintetlen vadonjainak otthont adó Romániában dúló illegális fakitermelésre. Nemcsak a korrupt politika vagy a profitéhes multi a hibás: székely falusi közösségeket is megvadított a fából szerezhető könnyű pénz. Részletes háttér a friss Heti Válaszban.

Rockenbauer 30 – Pali mögött volt értelme gyalogolni

Pali után nem lehet ilyen filmet csinálni – vélik a Másfélmillió lépés Magyarországon alkotói. Rockenbauer Pál halálának 30. évfordulóján azt kutatjuk a friss Heti Válaszban, mi a titka a sorozat népszerűségének, és miért nem született azóta sem hasonló.

Nyolcvanezres pezsgőt locsolt az egyik Mugabe-fiú

Voltak nála véreskezűbb afrikai vezetők is, de kártékonyabbak kevesen. Robert Mugabe nemcsak a gazdag Zimbabwét juttatta koldusbotra, de igyekezett egész Afrikát a Nyugat ellen hangolni. A csütörtöki Heti Válaszból kiderül, hogy bukása ennek ellenére miért is nem Nyugat diadala.

Morvai Krisztina: „Ez nem hűségeskü a Fidesz mellett”

Nem tudja, a Jobbikra szavaz-e jövőre a Jobbik európai parlamenti képviselője. Morvai Krisztina azt mondja: három éve nincs kapcsolatban Vona Gáborral, de nem a személyes sértettség, hanem az irányváltás bizonytalanította el. Nagyinterjúnk a csütörtöki Heti Válaszban.

Kovács Ákos: Leszállni az egovonatról

A Nyugat nagyon mást ért kultúrán, mint mi, ebben a tekintetben igazán szerencsésnek mondhatjuk magunkat – mondja Kovács Ákos énekes, dalszerző, akit nemrég bemutatott Arany János-estjéről és a jövő évi jubileumi koncertjéről is kérdeztünk. Nagyinterjúnk a csütörtöki Heti Válaszban.