valasz.hu/itthon/ugy-vartak-a-feministak-a-messiast-hogy-eszre-sem-vettek-amikor-eljott-128513

http://valasz.hu/itthon/ugy-vartak-a-feministak-a-messiast-hogy-eszre-sem-vettek-amikor-eljott-128513

Szarvashibák: mezei fideszes újságírótól féltik Botka Lászlót

/ 2017.09.08., péntek 15:15 /

Molnár Gyula Orbán Viktor legjobb tanítványa. Komolyan. A kormányfő ugye Tusnádon közölte, hogy nekik nem az ellenzékkel, hanem – többek közt – a sajtóval kell megküzdeniük. Erre mit tesz most Molnár? Pont ezt!

Néhány órája rendkívüli sajtótájékoztatót tartott a szocialisták elnöke. Megpróbált újra köteles beszédet gyártani. Az alig nézett kormánypárti propagandatévé műsorában beszélt egy mérsékelt ismertségű, a Pesti Srácoknál dolgozó újságíró, bizonyos Szarvas Szilveszter. Az ő egyik mondatából sikerült levezetnie Molnárnak, hogy:

„Le fogjuk győzni a Fideszt, annak a Botka Lászlónak a vezetésével, akinek a fizikai megsemmisítésével fenyegetnek.”

A szocik elnöke egyúttal minden ellenzéki pártot arra hívott fel, hogy közösen ítéljék el a példátlan fideszes agressziót.

S hogy ez mi volt pontosan? Arra a kérdésre, hogy „Hány Botka László él Magyarországon?”, Szarvas valami barátját idézte az ECHO TV Troll című műsorában. Egyetértőleg idézte a jelek szerint nagyon humoros barátját, aki szerint: „Egy, de egynek sem kellene élnie.” Mármint Magyarországon – ha jóhiszeműek vagyunk, ez annyit jelent, hogy Botka húzzon inkább el innen. Ha rosszhiszeműek, akkor annyit jelent tényleg, hogy dögöljön meg máma még.

Ha utóbbival jópofizott a pesti srác, az szomorú. Szarvashibánál is több. Olyasmi, amiben a médiahatóság meg a bíróság hivatott dönteni. Más halálát kívánni nagy nyilvánosság előtt nyilvánvalóan túlmegy jó néhány civilizációs és jogi határon.

De még ha így lenne is! Mégis ki ez a Szarvas Szilveszter? Politikus? Kormánytag? Képviselő? Fenét. Egy kétségkívül vérfideszes, ám meglehetősen mezei újságíró.

Még csak nem is Bayer Zsolt! Még csak ötös számú párttagkönyve sincs.

Molnár ennek ellenére ágyúval lő Szarvasra. Ami nem csak röhejes. Működésképtelen is.

A lejárató kampányoknak is kell, hogy legyen valami alapjuk. Itt van például az, ahogy a Fidesz nekiment Vonának nyugdíjasügyben. Jó nagy hazugságokat mondtak telefonba, de Vona pártelnök és tényleg írt valamit a nyugdíjasokról a Facebookra. Hogy pont nem sértette meg az összeset, az ebből a szempontból mindegy. Utána olvasni kevesen fognak.

Lényeg, hogy a hazugságnak is kell igazságmag ahhoz, hogy szárba szökkenhessen. Vona ismertsége ráadásul elég nagy, nem adtak neki ajándékot azzal, hogy ismételgették a nevét – ismertségben, ami a politikában érték, nem adhattak már neki sokat. Viszont ártottak rendesen.

Az ismertség a médiában sem rossz ám. Szarvas Szilveszternek eddig mérsékelten volt belőle. Az MSZP most ad neki. Ajándékba. 

S ha még mindig nem lenne elég a magyar abszurdból, emlékezzünk meg arról is, az egész sztorit vajon ki vette észre! Ki vágta meg az Echo TV videóját és töltötte fel a Coubra, ki kezdte el verni a tamtamot és terjeszteni a lehető legmélyebb felháborodással, hogy halálát kívánja Botkának a Pesti Srácok munkatársa?

Nem más, mint Bőtös Botond, alias Csehszlovák Kém!

Kész, ilyen ország tényleg nincs.

Igen, az ifás Bőtösről van szó! Aki annyira érzékeny az emberi életre, aki olyan erkölcsös, hogy a következő szöveget préselte ki magából a fideszesekkel kapcsolatban:

Forrás: Tumblr

Na most, Bőtösnek ezt a szövegét, amely Szarvasénál láthatóan jóval durvább, egyértelműen gyilkosságra vágyó szöveg, akkor a Pesti Srácok hozta nyilvánosságra. Úgy látszik, ezek után Bőtös nem csak gyilkosságra, de revansra is nagyon vágyott. Elég jól sikerült neki: pártelnöki rendkívüli sajtótájékoztató lett a bosszújából.


Utóirat: Mielőtt valaki rácsap, hogy én is érintett vagyok és azért pocskondiázom Bőtöst, mert már rólam is írt csúnyát, nos, nem ezért, de utóbbi igaz. Nem linkelem, de az ifás nemrég hazug rágalmazáshalmazt préselt ki magából egy válaszos írásom apropóján. Írtam is akkor Bodoky Tamásnak, jelezve, hogy Bőtösből ilyeneket bőven kinéztem, de hogy az Átlátszó közölte a fröcsögést, az bizony meglepett. Bodoky többször is hangsúlyozta, hogy semmi köze a fazonhoz, aki csak egy általuk nem szerkesztett blogot vezet a felületükön, de nem az ő alkalmazottjuk, amit ír, az nem az Átlátszó tartalma stb. Szóval letolta magáról, mint valami bűzös bogarat. Mélyen és őszintén megértettem. Ha nem volnék jó kedvemben, most még jobban undorodnék, hogy ez a fazon moralizálhat akárkinek a szintén vállalhatatlan mondatain. De jó a kedvem, úgyhogy inkább csak röhögök ezen a szánalmas abszurdon.  

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

Elhunyt Kányádi Sándor

Életének 90. évében elhunyt Kányádi Sándor. A Kossuth-díjas költő, író, műfordítót szerda hajnalban érte a halál Budapesten - tájékoztatta a család szerdán az MTI-t.

A nő, akit Trump elnök megnyugtat

Közös megoldásra van szükség migrációügyben, Oroszországgal pedig világosan kell beszélni – véli Észtország elnöke. Kersti Kaljulaid a Heti Válasznak azt mondta: nevén kell nevezni, mi folyik Ukrajnában, különben hozzászokunk, és ezt a hibát egyszer már elkövettük.

Íme az internet egyik legsötétebb bugyra

Az internet egyik legsötétebb bugyra a „kényszerű cölibátusban” élő fiatal férfiak radikalizálódott kemény magja. Az alt-right nyelvezetét használó „incel”-fórumok immár tömeggyilkosokat termelnek ki, és a férfiak rendszerszintű kudarca miatt egyre nagyobb az utánpótlásuk.

A konzervativizmus értékrend, nem párthűség

A konzervatív értelmiség most azt kapja jutalmul, amit a baloldali büntetésül kapott – mondja Nyáry Krisztián. A Líra Könyv Zrt. kreatív igazgatói posztját is betöltő sikerszerző úgy látja: épp kihúzzák a szellemi talajt a konzervatívok lába alól.

Így zajlik a nyugdíjrendszer rejtett reformja

Sosem látott mértékben maradnak el a nyugdíjak a keresetek növekedése mögött, és szegényednek el az idősek az aktívakhoz viszonyítva. A rejtett nyugdíjreform furcsasága, hogy mindez az érintettek legnagyobb megelégedésére történik.

Ugyanúgy?

„Ahogy ma az állam már a Nemzeti Kommunikációs Hivatalon keresztül költséghatékony módon kezeli az állami hirdetéseket, ugyanúgy központosítani lehetne a kulturális mecenatúrára fordított pénzeszközöket”, nyilatkozta Szakács Árpád a Figyelőnek. A Médiaworks főszerkesztője a Magyar Időkben indított sorozatával a kulturális mecenatúrát, annak visszásságait vette célba, kritizálva, mi több, támadva a baloldali gondolatok előtt teret nyitó állami intézményvezetőket.