valasz.hu/itthon/navracsics-vege-a-dackorszaknak-az-egyuttmukodes-ideje-jon-30463

http://valasz.hu/itthon/navracsics-vege-a-dackorszaknak-az-egyuttmukodes-ideje-jon-30463

Szó sincs kevesebb sorosozásról, még erősebb kampány jön

/ 2018.03.07., szerda 16:12 /
Szó sincs kevesebb sorosozásról, még erősebb kampány jön

A jelöltállítás lezárásával új lendületet kapnak az ellenzéki tárgyalások, a Fidesz pedig már arra készül, hogy minden választókerületben egy kormányellenes indulóval kell megmérkőznie. De miért a Soros-kampány erősítése a válasz a hódmezővásárhelyi fiaskóra? Kiderül a csütörtöki Heti Válaszból.

Fidesz-tagok, szimpatizánsok a múlt hétvégén két levélben is iránymutatást kaptak email-fiókjukba. Az első Orbán Viktor szokásos pénteki rádióinterjúját, a levél Bayer Zsolt írását ajánlotta az olvasó figyelmébe. Ebben a publicista úgy fogalmazott: „Európa legfontosabb, legégetőbb és legfélelmetesebb sorskérdése továbbra is a migrációs nyomás, illetve az erre adandó lehetséges válaszok.”

A két levél üzenetének megfejtésével kiderül, milyen csatára számít a Fidesz április 8-án. Egyrészt világossá vált, hogy a hódmezővásárhelyi vereséget követő elbizonytalanodás a múlté. Noha a Fidesz eredménykampányt is indított, még keményebben kampányol Soros Györggyel. Másrészt Orbán Viktor rádióinterjújában arról beszélt, április 8-án mindenütt egy fideszes jelölt áll majd szemben a „bevándorláspárti” ellenzék emberével.

„Sokan nem értették, miért szerepel együtt Sorossal kerítésvágóként az összes ellenzéki párt. Úgy tűnhetett, mi magunk csinálunk reklámot ellenfeleinknek. Pedig csak az új törésvonal kommunikációs felvezetése folyt” – magyarázza fideszes forrásunk.

Mi a Gyurcsánytól Vonáig ívelő koalíció realitása? Hogyan mérte fel a Fidesz a választókerületek pártszimpátiáit?

 

 

 

 

Kiderül a Heti Válasz március 8-án megjelenő számából, amely a Digitalstandon is megvásárolható. 

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.