valasz.hu/itthon/dorgoljuk-a-romanok-orra-ala-december-1-je-be-nem-tartott-igereteit-121572

http://valasz.hu/itthon/dorgoljuk-a-romanok-orra-ala-december-1-je-be-nem-tartott-igereteit-121572

Szőnyi vs Kósa: ez volt a sajtószabadság-vita

/ 2015.01.14., szerda 11:06 /

A szólásszabadság-vita mindkét „tábora” alakult az elmúlt napokban, de még mindig az egyik legnagyobb kérdés meghatározni, hogy pontosan hol húzható meg a határ gúny, ízléstelenség, uszítás és a teljes szabadság között – mondták a tegnapi újságírós fórum résztvevői. Szőnyi Szilárd válaszolt Tóta W. Árpádnak is, majd elmondta, hite szerint a Charlie karikaturistái a mennybe mennek.

„Je suis Charlie?! Kósa András és Szőnyi Szilárd vitázik” címmel hirdetett nyilvános fórumot kedd estére a Magyar Katolikus Újságírók Szövetsége (Makúsz). A Ferenciek teréről nyíló Café Pioba összehívott vitára – gyorsszámításunk alapján – nagyjából százan jöttek el. Aki lemaradt, de kíváncsi, hogy mire jutott lapunk és a VS.hu munkatársa, a Válasz.hu-n teljes terjedelemben visszanézheti.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.