Támad a Morvai Krisztina szexvideó!

/ 2010.02.28., vasárnap 05:00 /

A kéretlen levelek szerzői felfigyeltek rá, hogy a honi radikális párt EP-képviselője keresett online személyiség.

Néhány napja meglepő üzenetet kapnak a "pont hu" végződésű email címmel rendelkező felhasználók: a levél tárgya szerint Morvai Krisztináról szóló szexvideó linkjét tartalmazza az elektronikus levél.

Az iromány rossz magyarsággal (a Google automatikus fordítója gyanítható a háttérben) megfogalmazott szövege a következő: „Kerem mengnezze ezt a video rajta Christine Morvai Tisteletel Anastase", tartalma pedig egy pornószájtra mutató link.

A videón természetesen nem a Jobbik EP-képviselője látható. A spam küldőit nagy valószínűséggel nem politikai lejáratás szándéka motiválta, csupán megnézték, hogy mely személyiségekre keresnek rá leggyakrabban a magyar felhasználók: márpedig Morvai Krisztina folyamatosan a keresési listák élén található.

A módszer egyébként megszokott: globálisan leggyakrabban Paris Hilton vagy a teniszező, Anna Kurnikova állítólagos pornófelvételeivel próbálják kattintásra bírni az internetezőket, míg idehaza Kelemen Anna a legismertebb világhálós szexcsalétek. Újdonság azonban, hogy most egy politikus neve a csali.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.