Teljes elaljasodás: ugyanazzal figyeltették Vonát, mint Spédert

/ 2016.09.22., csütörtök 16:21 /
Teljes elaljasodás: ugyanazzal figyeltették Vonát, mint Spédert

Spéder Zoltán és Volner János után Vona Gábor került a kormányközeli revolvermédia célkeresztjébe – derül ki a politikus mai Facebook-posztjából. Vona kisfia, néhány szülőtársa és az iskolarendőr segítségével olasz paparazzót fogott a fiú sulijánál. Amikor a TV2 és a Ripost Spéder Zoltánra utazott, egy ismert olasz lesifotós, Andrea Belmonte készítette róla azt az „inkrimináló” képet, amelyen az üzletember rövidnadrágban beszélget üzlettársával az utcán. Most ugyanő követte a Jobbik elnökét.

Az olasz fotós autója (fottás Vona G. Facebook-oldala)

Az olasz fotós autója (forrás Vona G. Facebook-oldala)

Vonáról is hasonlóan szenzációs leleplezés született, az olasz fotósok akkor buktak le, amikor iskolába vette kisfiát. „Apa, valaki fényképez bennünket” – mutatott az ATV tegnapi esti műsorában néhány képkocka erejéig látható gyerek egy autó felé. Sofőrje pechére egy zsákutcába menekült, és amikor kiszállt, azt állította, hogy egy olasz ügynökségnek dolgozik, amelynek egy magyar megrendelő fizet, majd szabadkozott, hogy neki is van gyermeke, de hát mit lehet tenni, a lesifotózás a munkája. Közben két szülőtárs egy másik olasz riportert is talált, akinek autóját Vona munkatársa már korábban is látta a politikus házánál. Amit úgy találtak meg, hogy múlt pénteken parlamenttől odáig követték. Legalábbis ezt állították, mert Vona saját bevallása szerint akkor nem is járt az Országházban.

„Ha jól emlékszem, Spéder Zoltánról is olasz paparazzikkal csináltak anyagot a TV2-re. Úgy tűnik, így dolgoznak. Külföldről bérelnek hiénákat, hogy elvégezzék a piszkos munkát” – írta Vona.

Hozzáteszi: 99 százalékig biztos, hogy „Habony Árpád és társai” állnak az akció mögött, de ezúttal kicsit többet szívtak fel orrukba, és elcseszték, mivel nem számoltak kisfia éles szemével, és amúgy sem fog összeomlani, mint Spéder, csak még elszántabban küzd.

Frissítés: az MNO.hu szerint múlt héten napokon át Simicska Lajost is ugyanazokkal a fotósokkal figyeltették, mint korábban Spéder Zoltánt és most Vona Gábort. Az erről szóló írás és fényképösszeállítás itt érhető el.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.