Több mint tíz év után távozik a Hír Tv-től Rákóczi Péter

/ 2015.03.17., kedd 09:45 /
Rákóczi Péter

Rákóczi Péter

Fotó: MTI/Ujvári Sándor

Távozik a Hír Tv-től a hírmagazinok és háttérműsorok főszerkesztője, Rákóczi Péter – tudta meg a Válasz.hu. Rákóczi 2003 óta volt a televízió munkatársa.

Rákóczi Péter a Hír Tv „alapembere” volt; a nézők híradós riporterként és a Célpont arcaként is ismerhették. Munkáját több díjjal is elismerték az elmúlt tíz évben. A csatornához közel álló informátorunk szerint Rákóczi felmondásának nincs közvetlen köze a Nemzet-menedzsment február 6-i távozásához. Más forrásból úgy értesültünk, hogy igaz a Hír Tv fideszes bojkottjáról szóló hétfői pletyka, ami csaknem lehetetlenné teszi hírmagazinok készítését.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.