valasz.hu/itthon/kiakadtak-az-echo-tv-nezoi-ezert-kerult-le-szaniszlo-a-kepernyorol-118928

http://valasz.hu/itthon/kiakadtak-az-echo-tv-nezoi-ezert-kerult-le-szaniszlo-a-kepernyorol-118928

Tordai letegezte Orbánt, erre az LMP-s Ungár legyerekesezte Tordait

/ 2018.05.11., péntek 12:30 /

Friss hír, hogy majdnem szómegvonással szankcionálták a Parlamentben a párbeszédes Tordai Bencét, aki tegezve szólította meg Orbán Viktort és a fideszes képviselőket. A miniszterelnöknek ez kevéssé fájhatott, tekintve, hogy jelen sem volt, Latorcai János fideszes levezető elnöknek annál inkább. És még valakinek: az LMP-s Ungár Péter a Facebookon közölte

„A miniszterelnököt tegezni nem a kemény ellenzékiséget mutatja. Inkább gyerekes és értelmetlen.”

A magunk részéről teljesen egyetértünk Ungárral. Legyen bármilyen megátalkodott az ellenfél, ha valaki elfogadja a játékszabályokat és beül a Parlamentbe, az ilyen nevetséges kocsmaszinttel csak magáról állít ki bizonyítványt.

A valódi „kemény ellenzékiség” mibenléte azonban sajnos továbbra sem világos, s a tisztázásban eddig az LMP sem volt segítségünkre. Vagy az lenne az, hogy felvesszük a mandátumunkat (helyesen), majd a miniszterelnök nagy programbeszédére be sem ülünk?

Kínzó kérdés.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.